Sexy priče - Lijepe djevojke

utorak , 25.12.2018.

EROTSKE PRIČE










Click here: Sexy priče






Nakon što je Kosta to izgovorio, meni se učinilo da čujem neke glasove nedaleko od nas. Odjednom sam videla jednog starca kako mi se priblizava. Posle nekoliko sekundi, ušao je u apartman.



sexy priče

Nakon zakljucivanja narudžbenice posle koraka 5. Ovo obaveštenje ce vam se pojaviti na vrhu stranice kod porucenih naslova.



sexy priče

EROTSKE PRIČE - Nakon zakljucivanja narudžbenice posle koraka 5.



sexy priče

Posvećena ženama, ova kolekcija od trinaest suptilnih erotskih priča neobičan je spoj erotskih fantazija i poznatih klasičnih bajki kao što su Lepotica i zver, Pepeljuga, Ružno pače, Carevo novo odelo. U novom fantastičnom svetu prelepa princeza je upletena u ljubavni trougao sa zgodnim princom i njegovom dopadljivom sobaricom; neiskusnu devojku roditelji udaju za brutalnog čoveka čiji neobuzdani apetiti razbuđuju u njoj strast. U ovom novom ruhu, žena je slobodna, nesputana, svesna svojih moći. Uviđajući želju žene za romantikom i senzualnošću, autorka je u prave ženske seksualne fantazije dodala strast i nežnost. Ove priče bez cenzure ruše tabue o ženskoj seksualnosti i odaju priznanje ženskoj zainteresovanosti, radoznaloj prirodi i erotskoj moći. Posle ove knjige, poznate bajke iz detinjstva dobijaju sasvim novo značenje, a vi ćete ostati budni dugo u noć... · Ovde izaberite tip placanja: - Karticom. Nakon zakljucivanja narudžbenice posle koraka 5. Ovo obaveštenje ce vam se pojaviti na vrhu stranice kod porucenih naslova. Izjava o konverziji valuta: Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti - dinarima RSD. Iznos na koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema važećem kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Narucene knjige placate kuriru prilikom preuzimanja paketa. Ako ste izabrali placanje karticom bicete preusmereni na sigurni portal Banke Intese za placanje karticama. Ovo obaveštenje ce vam se pojaviti na vrhu stranice kod porucenih naslova.



7 seX 7 (2011)
Samo čekam da se pojavi i ulepša mi ovo prohladno decembarsko jutro. Prvog dana smo se malo odmarali od puta i uveče smo sa vlasnikom apartmana pili kafu i razgovarali o odmoru,odnosno upoznavali smo se. Cutali smo jos neko vreme. Kazu da nije bio toliko neugledan. Poslah sms i dobih odgovor. Dinu sam upoznao na plazi jedno vece,prisla mi i pitala da li imam rizlu. Proslo je par meseci kad se Marko ponovo javio : - Ej, da nisi u Bg-u sledece nedelje?

[Tražim partnera za brak|Video gole zene|Zaposljavanje preko poznanstva]






Oznake: erotske, priče

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.