Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/corraemotups

Marketing

Poznanici facebook - Brzog datiranja

Mob&IT










Click here: Poznanici facebook






Na ovaj potez sam se odlučio, jer ne vidim drugi način kojim bi bilo moguće adekvatno pomoći mojoj porodici. Toliko kratko da to čovek ne može ni nazvati poljupcem. Prepričavamo gluposti što smo doživjele, i ja krenem o Apolonu. Kojim je sve počelo.



poznanici facebook

Hirurg Kliničkog centra u Nišu Aleksandar Zlatić 48 poginuo je u utorak uveče kada se motorom zakucao u saobraćajni znak zatim u banderu, i to dok se vraćao sa proslave svoje docenture. Uspješan, bavi se sobom i stvarima koje ga vesele. Ali, te noći, on je stajao na suprotnoj strani ulice.



poznanici facebook

'Bio je kod mene dok mu je žena rađala. Uvaljivao mi se muž od kolegice. Bog Apolon upucavao se i poznanici' - Na pitanje da li je tog dana možda pio, jer je navodno Stevanović rekao da je bio pijan, Očovaj priznaje da je jeste.



poznanici facebook

Ukoliko imate više stotina ili hiljada prijatelja na Facebooku, velike su šanse da vam je feed pretrpan i da zbog toga propuštate važne vesti vaših članova porodice ili bliskih prijatelja. Facebook je i sam priznao da se vesti sortiraju uz pomoć specijalnog algoritma koji radi po principu količine interakcije koju ostvarujete sa jednom osobom, ali on jednostavno ne može raditi pravilno ukolko sve prijatelje držite pod oznakom friends. Ukoliko imate više stotina ili hiljada prijatelja na , velike su šanse da vam je feed pretrpan i da zbog toga propuštate važne vesti vaših članova porodice ili bliskih prijatelja. Facebook je i sam priznao da se vesti sortiraju uz pomoć specijalnog algoritma koji radi po principu količine interakcije koju ostvarujete sa jednom osobom, ali on jednostavno ne može raditi pravilno ukolko sve prijatelje držite pod oznakom friends. Stoga je ova društena mreža pre određenog vremena uvela posebnu kategoriju — poznanici acquaintances. Ova kategorija, namenjena je vašim Facebook prijateljima koji su ustvari vaši poznanici, osobama koje znate iz viđenja, ali čije fotografije i status ipak ne morate da vidite svaki put kada pristupite ovoj društvenoj mreži. Retko ko od nas je zapravo odvojio vreme i označio sve prijatelje i poznanike, a ukoliko imate više hiljada prijatelja ovakav posao bi vam oduzeo sate slobodnog vrmena. Naslutivši sa čime će se njegovi korisnici susresti, Facebook je izbacio i poseban alat za organizaciju vaših prijatelja i poznanika, ali je on pomalo tajnovit i skriven od očiju javnosti budući da nije jasno označen. Spremite se za znatno pregledniji feed Jedini način da dođete do njega jeste da odete na gde će vam Facebook automatski izbaciti listu prijatelja sa kojima dugo niste ostvarili komunicirali i koje možda želite da prebacite u kategoriju poznanici. Nakon što razvrstate vaše prijatelje i poznanike, gotovo istog trenutka ćete primetiti nešto drugačiji feed koji će prikazivati više informacija vaših najbližih prijatelja. Napominjemo da je organizovanje prijatelja moguće i ručno — dodavanjem na posebne liste ili odabirom acquaintance opcije za svakog prijatelja ponaosob. Ukoliko ipak želite da pratite vesti određene osobe koja je na vašoj listi poznanika, u svakom trenutku je možete označiti kao prijatelja i time će se njihove vesti češće prikazivati na vašem feedu.



Intro For -
Uglavnom, ona je slučajno naletjela na Apolona na Tinderu, pokazala mi je svu komunikaciju. I kako je on 'samo nježni dečkić koji želi ljubav'. Moram reći da je većina mojih iskustava bila super iako u to vrijeme nije tako izgledalo, danas sam s nekim od tih frajera u super prijateljskim odnosima, a jedan mi je itekako otvorio oči i objasnio kako muški mozak funkcionira. Jesam li u ovoj priči i ja kreten? Nažalost, sada će on da odgovara umesto onaj koji je spopadao devojku - naveli su Markovi poznanici za Blic. Isti dan pitao me želim li živjeti s njim u stanu njegovog strica u centru grada. Posle dve godine roditelji su odlučili da ga upišu u novu školu. Njegovi roditelji su ranjeni i oporavljaju se u Obrežu - kaže sagovornik i dodaje da je napadač Zoran Grujić saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde je izneo svoju odbranu. Idući dan poslao mi je pismo u kojem je stajalo da sam mu super i da briše Tinder jer je dugo tražio curu koja će ga 'razvaliti'. Znam samo da više neću stavljati crveni karmin kad oblačim crnu haljinu. Počeo me boljeti želudac.

[Udovice za vezu“|Iskrica žene sa slikom|Prava ljubav i ostale katastrofe]








Post je objavljen 28.12.2018. u 17:25 sati.