Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blocoutlitic

Marketing

Mračna strana Zapadnog kolodvora: Gay prostitucija (u središtu Zagreba - Susret s djevojkom

Ljubav u javnom prostoru Zagreba










Click here: Mračna strana Zapadnog kolodvora: Gay prostitucija (u središtu Zagreba






Hoch škvadra je isto dolazila na trg kod Mozarta, kod književnika, ili na Britancu u klub studentskih radnika. To je bio više kao piknik izlet, nismo planirali, samo se dogodilo. Tako su ga pederi prozvali jer bi kao uvijek nekakvu akciju organizirali; tamo je neki spomenik u obliku zida, pa kao samo tamo stoje sami i plaču.





Paralelno kod statue kojoj se farbaju jajca. Policija zasad o tome nema konkretnih dokaza. Ono, možeš sresti neku facu koji si mislio da nećeš sresti tamo, a studirali ste skupa ili ste nešto radili u životu skupa i znate se iz drugog aspekta.





Zbornik: Izgubljeno u tranziciji - Vani je bila zima, padao je snijeg.





Ovakvim i sličnim porukama, s brojevima mobitela, ispisani su trošni, prljavi zidovi javnog zahoda, kojim se širi smrad mokraće, u podrumu zagrebačkoga Zapadnog kolodvora, mjesta homoseksualne prostitucije. Nedavno smo primili dojavu da se na tom mračnom mjestu događa nešto još puno gore — prostitucija maloljetnika. Policija zasad o tome nema konkretnih dokaza. Zanimljivo je i da mnogi građani kojima je Zapadni kolodvor česta postaja ne znaju da se u dugačkim, tamnim, sablasnim hodnicima kolodvora sastaju homoseksualci. Sve u tišini Možda zato što se sve događa u tišini. Sa starijim muškarcima često odlaze dobro odjeveni mlađi dečki od dvadesetak godina, za koje se na prvi pogled nikad ne bi reklo da se time bave — kaže. Lokaciju ne mijenja, svaku večer provodi u tami hodnika jer upravo iz toga ozloglašenog mjesta, kaže, crpi inspiraciju za svoj budući roman. Ne skrivajući zgražanje, pokazuje na osobu koju naziva makrooom. To je muškarac u dobi od trideset do četrdeset godina, svijetle puti, kratko ošišan, sa smrtno ozbiljnim izrazom lica, koji gotovo ne ispušta mobitel, a kad god dođe, više od sat vremena nemirno šeta po čekaonicima, više puta izlazi na tramvajsku stanicu, vraća se i na kraju ulazi u automobil parkiran preko puta. Vrte se satima Slično se ponašaju i stalni posjetitelji Zapadnog, samo što u rukama nemaju mobitele. Stoje na tramvajskoj stanici točno ispred kolodvora, ali ni u jedan ne ulaze. Umjesto toga, ulaze u čekaonicu te pogledima vrebaju na cestu kao da nekoga očekuju. Jedan od njih, u tridesetima, u nogometnom dresu, ćelav i tetoviran, ondje se u polumraku zadovoljava, gledajući kroz prozor. Prodavačica na kiosku takve scene gleda desetljećima. Počela je vrištati te je pobjegla — kaže prodavačica. Kakvu krvavu kunu zarađuje spremačica koja riba te toalete, ako ih neko uopšte i riba... Mogu mislit na šta to liči, a tek kako smrdi, sve štipa oči, hahaha.... Dobiješ rak pluća o čas posla, užas...




Usmena povijest homoseksualnosti u Hrvatskoj, str. Najelitniji i najskuplji je onaj Kod zelene lampe. Ležali smo na deki i pili neke pive tamo iza Rokovog perivoja. Ipak, potrebno je navesti vašu dob i zanimanje, kao i godinu iz koje priča otprilike datira. BRITANSKI TRG 1: Zvonimir Majdak: Gradski ljubavnici Vi se kradete pokrajnjim ulicama Kroz blatna vrata grada Tvrdim asfaltom klizite prema skrovitim mjestima Na strastvene uzvišice I nesigurne šumarke Iz kojih su pobjegle zvijeri Simo Mraović: Magle, jezici ljubavi U mojoj zemlji šovinisti su seksualno nastrani, može ih se prepoznati po tome što navaljuju na svoje kćeri. U političkoj areni, jednopartijski sistem je zamenjen višepartijskim sistemom, a istovremeno je počeo dugotrajan proces ekonomske liberalizacije, koji je podrazumevao otvaranje nacionalnih tržišta za inostrani i domaći krupni kapital. Još kad je ovako punašna, ja se ne bih kolebao. I danas, godinama nakon toga, u našim se rijetkim i kratkim razgovorima i susretima u gradu osjeti koketiranje u zraku.

[Posao u americi oglasi|Kako napraviti Youtube profil|Badoo bih tuzla]








Post je objavljen 27.12.2018. u 14:41 sati.