Kako napraviti Youtube profil - Pronađite djevojku

nedjelja , 23.12.2018.

Kako se registrirati i postaviti video na YouTube?










Click here: Kako napraviti Youtube profil






Nakon što ste unijeli naziv i url bloga, kliknite na Nastavak… Odaberite neki od ponuđenih predložaka, kliknite opet na nastavak i BUM! I ako imate nešto što želite pokazati svijetu, odnosno želite podijeliti s velikim brojem ljudi, Facebook je trenutno prvo mjesto gdje ćete otići. Pošaljite validnu e-mail adresu, jer ce Instagram od vas tražiti da je potvrdite.



Kako napraviti Youtube profil

Važno je razumjeti kako je Instagram profil odnosno nalog moguće privremeno deaktivirati i trajno izbrisati. Basic stupanj je besplatan te vam pruža samo mogućnost kreiranja profesionalnog profila i izgradnju mreže, pridruživanje grupama te traženje i prijavu za posao. U naziv stranice napšite ime svoje tvrtke, i pomogućnosti glavnu djelatnost s kojom se bavite... Na facebook ćete dobiti mnoštvo poziva da se priključite igranju raznih igara kao što su karte, mafia wars, farmville i mnoge druge.



Kako napraviti Youtube profil

Kako otvoriti LinkedIn profil? - Otvoriće vam se formular u koji treba da unesete vaše puno ime, korisničko ime, i 2 puta lozinku, kao i na kraju da prihvatate njihove uslove korišćenja.



Kako napraviti Youtube profil

Kako napraviti Facebook profil? Danas, Facebook je najveća društvena mreža na svetu. Preko 70% korisnika interneta poseduju Facebook profil. Facebook nam pomaže da podelimo lepe trenutke, uspomene, fotografije, video snimke sa našim prijateljima. Takođe možete da pronađete svoje stare prijatelje iz detinstva i skole i da ćaskate sa njima. Postoji veliki broj igrica koje možete igrati preko Facebooka sami ili sa svojim prijateljima, kao i još mnogo drugih stvari. Ako do sada niste imali Facebook profil na pravom ste mestu! Pokazaću vam kako se pravi Facebook nalog, korak po korak. Kako napraviti Facebook profil Korak 1: Otići ćete na sledeću adresu Korak 2: Prebacite jezik koji vama odgovara, kako to uraditi možete videti ovde Korak 3: Kada ste promenili jezik videćete sa desne strane određena polja koja treba popuniti. Ovo je obavezno i morate staviti vaš pravi Email ili broj mobilnog telefona. Korak 4: Kada ste sve ovo pravilno popunili kliknućete na Registruj se Sign Up Nakon toga otvoriće vam se nova stranica gde pise Korak 1 Step 1. Ovde vam Facebook traži da unesete svoje druge mejlove i Skype da bi lakše pronašli vaše prijatelje koji već imaju Facebook profil. Preporučujem vam da ovaj korak preskočite i kliknete na Sledeće Next. Pojaviće vam se prozorčić i tu kliknite na dugme Skip step. Korak 5: Sada je Facebook profil napravljen. Sledeće šta treba uraditi je verifikacija profila. To ćete učiniti tako što ćete otići na vaš mail i otvoriti poruku koju ste dobili od Facebook-a. Kada otvorite poruku kliknućete na dugme Potvrdite svoj nalog. Nakon ovoga Facebook profil je sprema za korišćenje. Sada je samo potrebno za početak dodati par slika i nakon toga da potražite vaše prijatelje. Ako se ne snalazite baš na Facebook-u pogledajte sledeći video koji objašnjava početak na facebook-u, kako dodati slike, prijatelje, kako postaviti status i jos par početničkih trikova.



Kako napraviti youtube profil (Gmail)
Znači da ide neka muzika u MP3 formatu a u pozadini da bude samo neka slika ili da se u pozadini menjaju neki slajdovi. Možete postaviti razne widgete, dopustiti ili zabraniti komentare, postaviti oglase, bannere i još mnoge drugi stvari. Pustite neke od kvalitetnih 3D klipova koje ce te naci u ovoj temi Ovako bi trebalo da bude: Ali odlicno ce posluziti i home-made Da se i ja pohvalim EDIT: 2 dobre slike pronadjene na netu Jedno pitanje sto se ovoga tice... Sada vidimo da smo ulogirani sa svojim korisničkim imenom gornji desni kut stranice i imamo neke nove opcije. Sada je samo potrebno za početak dodati par slika i nakon toga da potražite vaše prijatelje.

[Moj vip usluge|Danas cure traže dečka za seks|Kako naci prijatelje]






Oznake: kako, se, registrirati, i, postaviti, video, naš, youtube

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.