Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ucprinunas

Marketing

Herceg novi crna gora slike - Susretit će se u sredini

Bijela - Crna Gora










Click here: Herceg novi crna gora slike






Jednosoban opremljen stan Herceg Novi centar. Smjestio se na izuzetno značajnom i atraktivnom geografskom prostoru izmedju najviše planine dinarskog masiva, Orjena i ulaza u jedan od najljepših zaljeva svijeta, Boku Kotorsku. Sve sobe su klimatizovane, opremljene TV-om i frižiderom, a deo soba je sa terasom i pogledom na more. Raspored prostorija: ulazni hodnik, kupatilo, dnevna soba sa kuhinjom I terasa na kojoj postoji mala ostava.



herceg novi crna gora slike

U prizemlju je wellness centar, sa jacuzzijem, saunom, infra saunom i solarijumom, salom za masažu, a na petom spratu je velika terasa za sunčanje. Bijela ima prosečno preko 200 sunčanih dana. Mi smo se brzo prilagodili domaćem tržištu, dajući našem timu sposobnost prilagođavanja usluga ka pojedincu, nezavisno od potreba kupovine, prodaje ili iznajmljivanja stanova, kuća, poslovnih prostora ili zemljišta. Sobe se nalaze na istom spratu imaju zaseban ulaz, i čine posebnu cijelinu u kući, tako da se sve tri mogu iznajmiti i kao jedan veći apartman.



herceg novi crna gora slike

Bijela - Crna Gora - Herceg Novi u Boki Kotorskoj. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.



herceg novi crna gora slike

Bijela - Crna Gora Bijela je malo gradsko naselje u Boka Kotorskom zalivu u opštini Crna Gora na putu između Kamenara i Herceg Novog. Na ovom mjestu se nalazilo brodogradilište još od doba Tvrtka I Kotromanića, koji je osnovao Herceg Novi. U Bijeloj se i dan danas nalazi brodogradilište koje se uglavnom bavi popravkama brodova. Klima, turizam Mediteranska klima karakteriše podneblje Boke Kotorske. Osnovne karakteristike su suva i topla ljeta i blage zime. Sama Bijela ima specifičnu mikro klimu koja je uslovljena izuzetno dobrom južnom ekspozicijom, blizinom mora, krečnjackom podlogom i planinskim zaleđem, koje sprečava prodor hladnih vazdušnih masa. Zbog ovih osobina Bijela ima vrlo visoku prosječnu godišnju temperaturu vazduha koja iznosi oko 16 °C. Bijela ima prosečno preko 200 sunčanih dana. Leti Jul i avgust grad Bijela ima prosječno skoro 11 sunčanih sati. Prosečna temperatura mora počinje od 22 °C na početku sezone, pa ide čak i do 26 °C u drugoj polovini letnje sezone, tako da sezona kupanja može da potraje i 5-6 meseci. Bijela je donekle zaštićena od vetrova, ali oni su ipak prisutni. Najkarakteristični vjetrovi ovog područja su: Maestral zapadni vjetar i uglavnom duva ljeti ,Bura sjeverni i pojavljuje se zimi , Šilok južni vetar i duva tokom čitave godine , Jugo južni vetar, pretežno zimi U svakom slučaju iskustvo i tradicija pokazuju da se turisti u Bijeloj uvek osećaju dobro, ali nemojte vjerovati našim rečima, dodjite i uvjerite se sami.



Meljine kroz objektiv
Ulaz na plažu kao i dodatni sadržaji ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Super luskuzan stan na samoj obali mora setaliste Herceg Novi. Zbog ovih osobina Bijela ima vrlo visoku prosječnu godišnju temperaturu vazduha koja iznosi oko 16 °C. Nigdje nema toliko cvijeća, sunca, plavetnila i maestrala koji doziva... Usput možete uživati u svirkama koje se održavaju na skalinama Sahat kule. Hotela od sopstvene plaže deli šetalište V Danica koja se prostire duž čitave hercegnovske obale. Novogradnja, II red od mora, kompleksa i marine Portonovi Kumbor. Bijela - Crna Gora Bijela je malo gradsko naselje u Boka Kotorskom zalivu u opštini Crna Gora na putu između Kamenara i Herceg Novog. Prosečna temperatura mora počinje od 22 °C na početku sezone, pa ide čak i do 26 °C u drugoj polovini letnje sezone, tako da sezona kupanja može da potraje i 5-6 meseci. Crna Gora Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Profesionalni odnos u našem timu omogućava zajednički rad i organizaciju tako da Vam neko uvijek stoji na raspolaganju za pomoć i uslugu.

[Pono klipovi|Intimni oglasi poznanstva i prijateljstvo|SEZONSKI POSLOVI U CRNOJ GORI]








Post je objavljen 26.12.2018. u 11:04 sati.