Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eslapnaring

Marketing

Tijana ajfon gole slike - Pronađite djevojku

BEZ CENZURE: Gola Tijana Ajfon u snimku koji još niste videli! (18+) (VIDEO)










Click here: Tijana ajfon gole slike






Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Tijana je drastično promenila lični opis ugradivši silikone u grudi i usne, a takođe se ofarbala u crno. Ona je svoje seksi telo izložila suncu. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.



tijana ajfon gole slike

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na. Svaki njen korak je bio pod budnim okom javnosti što joj je stvaralo veliki pritisak. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Za Telegraf je izjavila da je otac hteo da je izbaci iz kuće i da je se odrekne zbog tračeva koji su o njoj kružili.



tijana ajfon gole slike

Net.hr - Nakon ovoga, Tijana je rekla da su joj pretili ubistvom zbog čega je posetila psihijatra i počela da pije lekove. Nadimak joj je dao novinar koji je sa njom radio intervju jer mu Tijana nije bilo dovoljno zvučno.



tijana ajfon gole slike

Nadimak joj je dao novinar koji je sa njom radio intervju jer mu Tijana nije bilo dovoljno zvučno. Ona je izjavila da se u početku nije dobro osećala zbog toga, ali vremenom je shvatila da ne može ništa da izmeni. Tvrdi da je finansiraju otac i deda koji imaju veliko imanje. Za Telegraf je izjavila da je otac hteo da je izbaci iz kuće i da je se odrekne zbog tračeva koji su o njoj kružili. U inostranstvu je radila revije za brendove čije ime nije želela da otkrije. Potvrdila je da je bila u vezi sa Markom Bulatom kome je takođe ponuđeno da uđe u luksuznu vilu u Zemunu. Tijana je rekla da je bila veoma zaljubljena u pevača, ali je raskinula kada je shvatila da se on viđa i sa drugim devojkama. Mediji su je dovodili u vezu sa Vladom Mandićem, ali Tijana je izjavila da nisu bili zajedno. Imala je samo želju da ga upozna jer je dugo spavala sa njegovom slikom. Tijana i Ružica Veljković su priznale da se bile zajedno 4 meseca, a spekuliše se da su raskinule zbog pomenutog sportiste. Nagađalo se da li je Tijana trudna sa njim, ali ona je izjavila da se radi o marketinškom triku. Bila je u sukobu sa koleginicom Natašom Šavijom i Ružicom Veljković, a družila se sa Atinom Ferari, ali su ipak jedna drugu častile brojnim uvredama. Kako je Kurir objavio, sastajali su se u vili na Dedinju, a čuvalo ih je njegovo obezbeđenje. Nakon ovoga, Tijana je rekla da su joj pretili ubistvom zbog čega je posetila psihijatra i počela da pije lekove. Svaki njen korak je bio pod budnim okom javnosti što joj je stvaralo veliki pritisak. Izjavila je da će i ona snimiti pesmu u pop fazonu po uzoru na Nikoliju Jovanović. U slobodno vreme čita knjige pa je na Sajmu knjiga kupila dela Ive Andrića, Dobrice Ćosića i Entonija Bivora. Tijana je drastično promenila lični opis ugradivši silikone u grudi i usne, a takođe se ofarbala u crno.



MIMI ORO I TIJANA AJFON UPALE U BALEGU - Gradski seljaci - HIT 2016
Sugestije ili primedbe možete da šaljete na. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Za Telegraf je izjavila da je otac hteo da je izbaci iz kuće i da je se odrekne zbog tračeva koji su o njoj kružili. Onda je nakon nekog vremena prešla na peškir i tu skinula i donji deo. Pošto je uvećala poprsje za tri broja i stavila nove silikone, o čemu je STAR prvi pisao, nije ni čudo što Tijana Ajfon prve sunčane dane maksimalno koristi da promoviše nove grudi. Rijaliti zvezda i čuvena srpska starleta, Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, istakla se svojim provokativnim izgledom i još izazovnijim ponašanjem. Imala je samo želju da ga upozna jer je dugo spavala sa njegovom slikom. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici.

[Karanje srbija|Tabloid.hr|Listic za upoznavanje]








Post je objavljen 26.12.2018. u 05:43 sati.