Tabloid.hr - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 24.12.2018.

Lucija Stojak










Click here: Tabloid.hr






A post shared by cristiano on Jun 5, 2018 at 4:34am PDT Jedan od najboljih fudbalera današnjice objavio je fotografiju iz bazena u svojoj luksuznoj vili. Ona je uživala u baby ležaljci kraj bazena. Žene me ne vole, ali to mi uopće nije bitno sve dok me vole njihovi muževi'', ističe Lucija koja kaže da njezin izgled često privlači svakakve komentare, no ispod šminke ona je jedna sasvim obična djevojka iz susjedstva.



Tabloid.hr

Probaj naći načina da se javiš, izvučeš'', poručio je Anton svojoj kući. Lucija kaže kako je prijatelji smatraju inteligentnom, lukavom i znaju da će se uvijek izboriti za svoje mjesto. Na obavjesnom razgovoru u policiji bila je i majka 17-godišnjaka koja je potvrdila da zna da je njezin sin zajedno s 13-godišnjakinjom no gdje se nalazi trenutno ne zna. Smatra kako se u Big Brother kući sigurno neće zaljubiti, no poneke simpatije, kaže, nisu isključene.



Tabloid.hr

Lucija Stojak - Cristiano Ronaldo, prošle sedmice bio je na romantičnom odmoru sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez, a par je požurio kući kako bi svi zajedno proslavili rođendan Ronaldovih blizanaca!



Tabloid.hr

Obitelj je njezin nestanak prijavila policiji odmah ujutro, no, kako veli Barbarin otac Anton, do danas nemaju nikakvih informacija o njoj. Do dan danas nemamo nikakvoga rezultata. Mi smo više manje doznali u kom pravcu je to krenulo, kamo je otišla i sad se zna nešto'', rekao je Anton Vidović, otac nestale djevojčice reporteru Dnevnika Nove TV Domagoju Mikiću. Dodaje da sumnja da je prethodno bila u kontaktu sa 17-godišnjakom, vjerojatno preko Facebooka. Poruka za kćer ''Barbara, vrati se doma. Probaj naći načina da se javiš, izvučeš'', poručio je Anton svojoj kući. Sumnjamo da se skrivaju u Ogulinu. Njegovi roditelji su potvrdili da su naša djeca zajedno, ali se vade na to da ne znaju gdje su. Već danima ne spavamo. Vezano uz ovaj slučaj poslali smo upit i PU primorsko-goranskoj te PP Crikvenica. Na obavjesnom razgovoru u policiji bila je i majka 17-godišnjaka koja je potvrdila da zna da je njezin sin zajedno s 13-godišnjakinjom no gdje se nalazi trenutno ne zna.



RTL Exkluziv Tabloid 17.12.2013. - Dominik Heštera (The Dodo Acoustic)
Mi smo više manje doznali u kom pravcu je to krenulo, kamo je otišla i sad se zna nešto'', rekao je Anton Vidović, otac nestale djevojčice reporteru Dnevnika Nove TV Domagoju Mikiću. Smatra da je bolja od drugih, a u BB kući nikomu neće dopustiti da joj se suprotstavi jer joj je svađa, kako sama ističe, najdraži hobi. Sumnjamo da se skrivaju u Ogulinu. Jedina koja nije imala pristup u bazen je šestomjesečna kćerkica Alana Martina koju je fudbaler dobio sa zaručnicom. Na obavjesnom razgovoru u policiji bila je i majka 17-godišnjaka koja je potvrdila da zna da je njezin sin zajedno s 13-godišnjakinjom no gdje se nalazi trenutno ne zna. Žene me ne vole, ali to mi uopće nije bitno sve dok me vole njihovi muževi'', ističe Lucija koja kaže da njezin izgled često privlači svakakve komentare, no ispod šminke ona je jedna sasvim obična djevojka iz susjedstva.

[Simpatija pjesma|Serbian teen sex|Free chat online hr]






Oznake: Lucija, Stojak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.