Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parhaymesra

Marketing

Plavi oglasnik stan prodaja - Pronađi pratnju

Pretraži kategorije










Click here: Plavi oglasnik stan prodaja






Plac je površine 2. Nalazi se u visokom prizemlju stambene zgrade starije gradnje. Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno.



plavi oglasnik stan prodaja

Ima struju, vodu, kanalizaciju. Plac je površine 2. Ima telefon, internet, trofaznu struju, vodu, gas - centralno, veliku terasu.



plavi oglasnik stan prodaja

Stanovi - Može i prodaja samo jednog dela. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a.



plavi oglasnik stan prodaja

Identifikacioni broj oglasa: - 20160629135118 Link oglasa: Slični mali oglasi - plavi, staford, prodaja : Sremska Kamenica - prodajem uknjiženu kuću površine 105 plus 12m2. Ima telefon, internet, trofaznu struju, vodu, gas - centralno, veliku terasu. Potkrovlje je u sirovom stanju, može da se uradi dvosoban ili trosoban stan uz mala ulaganja. Plac je površine 2. U skorije vreme treba da se napravi ulica sa komplet infrastrukturom - gradjevinska zona za porodične kuće. Kuća je uvučena od glavnog puta. U blizini autobuske linije za Novi Sad. Vodi se kao stan. Odvojena struja, posebni računi, useljivo, građena 1998 godine, legalizacija je u toku. Predato je dosta papira. Može i prodaja samo jednog dela. Sprat je površine 30m2, potkrovlje 30 m2 i terasa 10m2. Sprat je useljiv, a u potkrovlju samo kupatilo. Ima struju, vodu, kanalizaciju. Asfalt, klima uredjaj itd. Servis bele tehnike, računare, Hilti, Makita mašina, servis i prodaja termoakumulacionih peći, bojlera i električnih šporeta. Izrada gradilišnih ormara i produžnih kablova za velike potrošače. Takodje pravimo i servisiramo svetleće reklame, pravimo napajanja sa mogućnošću regulacije do 3. Dva zasebna stana u kući: 80m2 i 40m2. Odlična lokacija, do glavne ulice, a autobuska stanica je na oko 50 metara. Grejanje je TA, kuća poseduje telefon, trofaznu struju, parking mesto. U pitanju je prizemna kuća, bez sprata, nalazi se jednu stanicu pre fabrike Lola. Hitna prodaja, ili zamena za stan. SINGER- dugovratna šteperica BERGIN-kompresor vazduha ABAC-kompresor vazduha PFAFF-šivaca masina BAGAT-šivaca masina Početne cene su vrlo niske. Za sve dodatne informacije mozete pozvati priloženi broj telefona. Vrhunskog je kvaliteta i proizveden po standardima uz tačno preciziran vremenski period proizvodnje. Prilikom pakovanja vršimo kalibraciju robe, a istu dovozimo na traženo odredište. Imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Svrha oglasa je - dierktni plasman do krajnjeg potrošača, usluga prevoza u zemlji, do deset tona. Nalazi se u prizemlju zgrade, ali ne u suterenu. Ulica Ljubljanska kod Gradske bolnice, svetao stan, ima aluminijumske roletne i prozore, video nadzor, interfon, blindirana vrata, bambusov parket, parking. Ekstra je u svakom pogledu. Takodje imamo i delove za tablet računare i mobilne telefone. Radimo servis i administraciju laptop i desktop računara, instalacije operativnih sistema i programa, čišćenje od virusa, kao i bekap podataka. Isporuka se vrši post ekspresom u najbržem mogućem roku, a za Beograd je moguća i lična dostava.



Prodaja stana Džordža Vašingtona Beograd video oglas .mov
U blizini autobuske linije za Novi Sad. Prodaja s manjeątajem u cijeni. Imamo dugogodišnje iskustvo u proizvodnji. Prodaje se samostojeća kuća veličine 220m2 koja se nalazi na parceli od 475m2. Može i prodaja samo jednog dela. Oglas će biti aktivan narednih 15 dana od prijema vašeg sms-a. Poslovni prostor nalazi se na atraktivnoj lokaciji, u ulici Grič blizu srediąnjeg gradskog trga u Samoboru. Da postavite oglas u PREMIUM PONUDU Cene: mts: 423,60 RSD telenor: 423,60 RSD VIP: 423,48 RSD Vaš oglas će biti u vrhu svih strana u listi oglasa Premium ponude putem SMS-a slanjem poruke PP ID-oglasa na broj 3344 Oglas će biti aktivan narednih 5 dana od prijema vašeg sms-a. Prilikom pakovanja vršimo kalibraciju robe, a istu dovozimo na traženo odredište.

[Kako gledati pornice|Bosanski oglasi bih|Udovice za vezu“]








Post je objavljen 25.12.2018. u 12:50 sati.