Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavtighcomtho

Marketing

Veza na daljinu forum - Pronađi pratnju

Join Us on FB & TWitter










Click here: Veza na daljinu forum






Hoću sve i odmah Struktura ličnosti je jako važna za opstanak veza na daljinu, pa ljudi koji žele sve i odmah ne bi trebalo da se upuštaju u ovu avanturu. Evo i sad sam u istoj situacij. Dakle, ako nekog zaista zrelo volimo, ljubav ne zavisi od njegove fizičke prisutnosti - podseća psiholog.



veza na daljinu forum

Ide to svakako obostrano. Takva osoba bi mogla da uđe u vezu na daljinu da bi malo samu sebe frustrirala, da bi najzad uspela da želi, da žudi za nečim.



veza na daljinu forum

Magazin - Moram reci da nam je super i da je nasa ljubav svaki dan sve jaca.



veza na daljinu forum

Drage dame i momci, Već sam mesec dana u vezi sa momkom. On živi nekih 300km od mene. Dogovorili smo se daćemo se viđati 2 puta mesečno i to na dan-dva. Jedini problem jeste što je vrlo teško izdržati period bez njega. Mislim da je rano reći da ga volim ali osećam nešto prema njemu i ne bih voleo da ta hemija nestane i da se udaljimo. Dopisujemo se i čujemo, ne često jer bi to bilo preterivanje već umereno jer je tako lakše i nekako lepše. Hteo sam da vas pitam za savet. Kako održati tu hemiju? Ne na 5 min, ali ipak svakodnevno da znate sta je novo kod ovog drugog. Mislim da je to neki normalan nivo komunikacije. Da te malo ohrabrim, znam par koji je 4 godine odrzavao vezu na daljinu od preko 1000 km, ali je postojao plan da kad on zavrsi studije da zive u istom gradu. Ja sam bila skepticna, ali oni su sada u braku i imaju divnu kcerkicu. To i nije neka prevelika razdaljina. Ja sam tako godinu dana funkcionisala, bili smo u dve razlicite drzave i razdvojeni oko 1000 km, pa smo opstali. Evo i sad sam u istoj situacij. Naravno da se veza na daljinu moze odrzati, ali mora da postoji mogucnost da krenete da zivite zajedno u jednom gradu, jer ne verujem da veza moze opstati ako ta mogucnost ne postoji. Bliskost i hemiju mozete odrzavati putem poziva, poruka, internet komunikacije video pozivi , a i vidjacete se par puta mesecno.



Najbolji forum-sajt o ulicnoj magiji!
Počevši od otežane komunikacije, šuštanja, pucanja veza ukoliko koristite Skype ili Viber, pa do trenutka kada na nekoj stanici aerodromu čekate sa nestrpljenjem i leptirićima u stomaku da se vaš dragi ili draga pojave. Ne znam, muz i ja smo bili prije braka u vezi na daljinu, ali nismo postavljali pitanje hoce li veza biti na daljinu ili ne, znali smo da želimo biti jedno s drugim i to je to. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Jer, kada se partneri vide, sve je podređeno uživanju sa voljenom osobom. Također preporučam vam da odredite neki rok dokad će ta veza na daljinu trajati, tipa kad završite školu itd, lagano počmite planirati kako ćete se vidjeti, štedit novac za to, da imaš neki cilj u svemu tome.

[Kako se dopisivati sa curom na fb|Mobile live chat|Masaza sa sretnim zavrsetkom zagreb]








Post je objavljen 24.12.2018. u 09:28 sati.