Kako se dopisivati sa curom na fb - Pronađite djevojku

ponedjeljak , 24.12.2018.

Kako se dopisivati sa simpatijom “










Click here: Kako se dopisivati sa curom na fb






Naravno, bitno je da priča već ide u tom pravcu, da se ona opusti i da ima već dobrih naznaka muvanja i zezanja izmedju vas da se ona ne bi začudila i da to ne bi izgledalo kao grom iz vedra neba. Ne mora da bude muzika, može film ili nešto treće. Iako vam se može dogoditi da naletite na sexy komad koji traži samo neobavezan seks, većina njih zapravo traži muškarca za ozbiljniju vezu.



kako se dopisivati sa curom na fb

Ovaj je dogadaj najcesce nespretan i iskupnjen nervozom i adrenalinom. Nemaš o čemu pričati samo sa tom curom, u tom slučaju nađi neku s kojom možeš voditi duge razgovore jer sa ovom nemaš zajedničkih tema. Mnogi ne brišu poruke iz inboxa, zato pazite da ne pričate nešto što može nekog uvrediti.



kako se dopisivati sa curom na fb

Kako se dopisivati sa simpatijom “ - Time ćete otvoriti teme za razgovor.



kako se dopisivati sa curom na fb

Ako nekoga ne gledaš u oči, izgledat ćeš dosadno i nezainteresirano, a to nije dojam koji želiš ostaviti, zar ne? Ne osjećaš se ugodno gledajući nekoga u oči? Mali savjet: gledaj točno u točku između očiju. Ne pretjeruj sa pohvalama. Osoba će se osjećati dobro zbog dobivenog komplimenta i vrlo vjerojatno će započeti razgovor. Nasmješi se Ne moraš se ponašati kao klaun i hihotati, ali neće škoditi ako se koji put nasmješiš tijekom razgovora. Govor tijela je jako važan Govor tijela je jednako važan kao i ono što govoriš. Možda ima mrvicu na jakni? Kao da je važno, makni nepostojeću mrvicu. Samo lagano Postići ćeš bolji efekt ako je tema razgovora nešto zabavno — izlasci, novi ljubimac, a ne neka tužna ili neugodna tema. Poanta flertanja nije u tome da isti tren otvoriš dušu nekome, nego da otvoriš put za još mnogo zanimljivih razgovora. Ah, ta neugodna tišina Kad razgovor zapne, vjerojatno je gotov za zauvijek. Osim ako se ne snađeš pa razbiješ neugodnu tišinu. Ne možeš se sjetiti ničega? Pitaj nešto u vezi mjesta gdje se nalazite, glazbi koja svira…bilo što. Nađi neku pristojnu izliku čekaju te frendovi, moraš kući…. Ostavi svoj broj mobitela, ime i prezime da te može naći na Facebooku.



kako hodati sa curom
Ako imate zajedničke prijatelje, velike su šanse da će prihvatiti vaš zahtev, tako da vam to daje zeleno svetlo za prvi korak. Zabranjena je reprodukcija u celini i u delovima bez dozvole. Nisam debeo svi kazu taman si,nisam ni lep a ni ruzan,sredina neka,nisam ni siromasan a ni bogat sredina normalno sve,stan u gradu,kuca,uskoro i kola dobijam nesto skromno za danasnje vreme golf 4-5,peugeot 307,bmw e46 nesto od toga se dvoumim a i gledam da ispadne jeftinije za odrzavanje a i da ne izgubim puno na njima za par godina da ne opadne cena,ali eto sve je normalno nekako ali opet tesko da nadjem curu,mislim mogo sam mozda ali nisam ni smeo a i nisam imao nekih prilika bog zna sta. Ona je odjednom skinula majicu i pokazala mi grudi. Spomenite ono sto vidite oko sebe ili klub u koji biste voljeli oti? Dobro da nas nitko nije uhvatio jer smo se seksali preko 25 minuta. Blenemo u druge devojke, razmišljamo o ko zna čemu, tipkamo poruke… a sve ovo na nju ostavlja utisak da vas ne zanima i da je ne slušate. Izgled: Moras izgkledati moderno i ljepo, nista pretjerano, dakle fino, ljepo mirisati i higijena full, sportski casula sve dolazi u obzir, ali mora biti fino. Još važnije, početi ćete zaboravljati što ste kome napisali. Razlozi za to mogu biti mnogobrojni, počev od toga da već ima dečka, zatim da nije još prebolela bivšeg pa nije spremna za novu vezu ili avanturu, pa sve do razloga da jednostavno ne oseća neku privlačnost prema vama i da smatra da tu nema hemije ili slično. Sada kada imate to u vidu, vreme je da počnemo sa konkretnim savetima na temu kako smuvati devojku odnosno kako je zavesti.

[Proste poruke|Dnevni horoskop kurir|Larin Corporation Mobile Engine Testing Stations METS-1]






Oznake: kako, se, dopisivati, sa, simpatijom,

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.