Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/softhungtanra

Marketing

Ambasadorica SAD –a NJ.E. Maureen Cormack u posjeti Termoelektrani Tuzla (FOTO) - Brzog datiranja










Click here: Ambasadorica SAD –a NJ.E. Maureen Cormack u posjeti Termoelektrani Tuzla (FOTO)






Izgradnjom Bloka 7 Bosna i Hercegovina će dobiti savremeni proizvodni pogon za pouzdano sanabdijevanje postojećih i budućih kupaca električne energije, te povećanje pouzdanosti elektroenergetskog sistema F BiH i BiH. Posebno je istaknuta opredjeljenost JP Elektroprivreda BiH za korištenje najviših ekoloških standarda prilikom izgradnje, koji će osigurati da emisija polutanata bude ispod dozvoljenih graničnih vrijednosti, propisanih direktivama Evropske unije. Za ilustraciju mogu poslužiti podaci da su emisije čvrstih čestica u zrak u 2017. Izgradnjom Bloka 7 TE ¨Tuzla¨, čija je planirana godišnja proizvodnja 2.



Ambasadorica SAD –a NJ.E. Maureen Cormack u posjeti Termoelektrani Tuzla (FOTO)

Izgradnjom Bloka 7 Bosna i Hercegovina će dobiti savremeni proizvodni pogon za pouzdano sanabdijevanje postojećih i budućih kupaca električne energije, te povećanje pouzdanosti elektroenergetskog sistema F BiH i BiH. Tokom obilaska lokaliteta, ambasadorica Cormack se upoznala sa aktuelnim pripremama za početak izgradnje Bloka. Direktni efekti-rekonstrukcije postrojenja za sagorijevanje, zamjene elektrofiltera za smanjenje emisije prašine, rekonstrukcije sistema za transport i odlaganja produkata sagorijevanja, izgradnje sistema za zatvaranje povratnih voda sa odlagališta produkata sagorijevanja i drugih investicija su značajno smanjenje negativnih uticaja Termoelektrane ¨Tuzla¨ na zrak, vodu i tlo. Tokom sastanka Ambasadorica i gradonačelnik razgovarali su o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH i Tuzli.



Ambasadorica SAD –a NJ.E. Maureen Cormack u posjeti Termoelektrani Tuzla (FOTO)

- Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, susreo se u gradskoj upravi, sa ambasadoricom Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Nj.



Ambasadorica SAD –a NJ.E. Maureen Cormack u posjeti Termoelektrani Tuzla (FOTO)

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, susreo se u gradskoj upravi, sa ambasadoricom Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Nj. Tokom sastanka Ambasadorica i gradonačelnik razgovarali su o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji u BiH i Tuzli. Govorilo se o razvojnim pravcima i nastojanjima Gradske uprave za povećanjem broja radnih mjesta, u cilju stvaranja uslova za nove investicije, te problematici aerozagađenja, projektima i inicijativama Grada Tuzla na smanjenju zagađenja zraka na području grada Tuzla. Gradonačelnik Imamović izrazio je zadovoljstvo današnjim sastankom, te iskazao zahvalnost za svu dosadašnju pomoć koju su SAD pružile građanima Bosne i Hercegovine i Tuzle. Nakon susreta u gradskoj upravi delegacija je posjetila kompleks slanih Panonskih jezera. TIP Morate biti prijavljeni kako bi mogli komentarisati NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Tip. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac.



Ambasadorica SAD-a u BiH Maureen Cormack - izjava
Izgradnjom Bloka 7 Bosna i Hercegovina će dobiti savremeni proizvodni pogon za pouzdano sanabdijevanje postojećih i budućih kupaca električne energije, te povećanje pouzdanosti elektroenergetskog sistema F BiH i BiH. Gradonačelnik Imamović izrazio je zadovoljstvo današnjim sastankom, te iskazao zahvalnost za svu dosadašnju pomoć koju su SAD pružile građanima Bosne i Hercegovine i Tuzle. Rok za izgradnju je 56 mjeseci, a probni rad traje 6 mjeseci. Prema planiranoj dinamici Blok 7 bi u pogonu trebao biti u toku 2023. Za ilustraciju mogu poslužiti podaci da su emisije čvrstih čestica u zrak u 2017.

[Najposjećeniji portali u bih|Erotske price sex sa psom|Kako lakše upoznati nekog]








Post je objavljen 23.12.2018. u 12:57 sati.