Najposjećeniji portali u bih - Susretit će se u sredini

nedjelja , 23.12.2018.

SRPSKI WEB ADRESAR • SPISAK PORTALA I OSTALIH VEB-SAJTOVA










Click here: Najposjećeniji portali u bih






Na listi 10 najposjećenijih bosanskohercegovačkih novinskih sajtova nalaze se i , , , , , , i. Glavni grad zemlje je.



najposjećeniji portali u bih

Uz pisane recepte, na portalu se nalaze i video materijali koji svojom jednostavnošću upućuju kako se radi neko jelo ili objašnjava pojedinu tehniku procesa u kulinarstvu. Najpopularnija bosanskohercegovačka web stranica je sa više od deset miliona mjesečnih posjeta. Poznat po dobrim i intrigantnim intervjuima.



najposjećeniji portali u bih

Gemius: BUKA je među deset najposjećenijih portala u BiH! - U utrci za svaki klik, sredstva se više ne biraju.



najposjećeniji portali u bih

Najposjećenija stranica u BiH je google. Ovo su podaci kompanije Alexa, koja se bavi mjerenjem posjećenosti internet stranica širom svijeta. Zanimljivo je da se među 100 najposjećenijih stranica u BiH nalazi čak sedam pornografskih sajtova. Najposjećenija stranica za odrasle je Pornhub. Od stranica za odrasle među 100 najposjećenijih još su i Redtube. Najpopularnija društvena mreža je Facebook koji je peta najposjećenija stranica u BiH, a slijede ga Instagram 10. Od medija je najpopularniji Klix koji je 6. Najpopularniji sportski portal je Sportsport. Da su Bosanci i Hercegovci ovisnici o klađenju pokazuje podatak da su visoko kotirane stranice Rezultati. Kada je riječ o stranim informativnim medijima, najposjećeniji je hrvatski portal Index. Kompletnu listu možete pronaći Autor: BiznisInfo.



TV Reklama - ekskluziva.ba
U Sarajevu 11 televizija Među posjećenijim sarajevskim portalima je i Depo. Napominjemo da istraživanje obuhvata samo korisnike iz BiH te ne obuhvata posjetu na mobilnim aplikacijama. Na jugo-istoku graniči sa. Također, gotovo je nemoguće, bez dubinskog, strukturiranog istraživačkog napora, doći do informacija ko su vlasnici, ali i ko su urednici i novinari na news portalima, budući da većina njih uopće nema impressume, niti drugi oblik identifikacije autora. I redom se radi o bošnjačkoj dijaspori, oni su najekstremniji. Portal donosi razne zanimljive članke vezane uz Internet, nove tehnologije, poslovanje, zaradu, automobile i sl. Pokušali smo u državnim institucijama saznati imaju li relevantne podatke o poslovanjima portala, međutim, o njima niko ništa ne zna i nisu ni u čijem sistemu.

[Babe jebacina|Iskrica muškarci sa slikom|Posao > Ponuda > Posao u inozemstvu]






Oznake: žbuka, je, Česti, najposjećeniji, portal, u, Bih

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.