Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erobontrad

Marketing

Da li joj se sviđaš? - Susret s djevojkom










Click here: Da li joj se sviđaš?






Prestanite da se brinete da li je određena žena zainteresovana ili ne. Planirali smo da izadjemo ja i drug pa ona i drugarice medjutim ispalo je tako da budemo samo ja i ona Za njenu simpatiju mi je pricala da joj se on mnogo svidja. A to sto te je prekinula u odgovoru da li ste samo drugovi je vjerovatno zbog toga sto je vidjela neku zbunjenost kod tebe, ili je i njoj bilo pomalo neprijatno. A dosta govori to sto ste bili sami..



Da li joj se sviđaš?

Kkao da otkrijes da li joj se stvarno svidjas? Onda sam je danas pozvao telefonom jer nije mogla da se vidimo i morao sam da joj kazem da mi se mnogo svidja,jer ja nisam mogao da izdrzim,kipe iz mene ta osecanja iznutra... Prikovaće oči za vas i pratiti svaku vašu reakciju.



Da li joj se sviđaš?

- Govor tela je, naime, najizraženiji baš putem nogu i stopala, jer smo mnogo manje svesni toga šta radimo sa stopalima dok pričamo nego, na primer, sa rukama.



Da li joj se sviđaš?

Međutim, jedna tema ključna za sve ove nakon prvog sastanka je kako znati da li joj se uopšte sviđaš. E, pa na ovo pitanje odgovaramo sada! Ako joj se dopadate, ona će sigurno pokazati jedan od nekoliko sledećih znakova. Često vam se smeši Pri tome ne mislimo da se smeje vama, već da se smeje sa vama. Dobro reaguje na vaše šale, nije odsutna niti se ponaša kao da joj idete na živce. Učestvuje u razgovoru Ako smo vas do sada dobro podučili, znaćete da je zainteresujete pravom temom i uvedete u razgovor, a ne ostavite sve na vašem monologu. Pitaće vas šta radite, gde radite, koji su vaši hobiji, želeće bolje da vas upozna. Gleda ravno u oči Pogled joj neće lutati po drugim tamo prisutnim muškarcima, nebu, cveću i proleću. Prikovaće oči za vas i pratiti svaku vašu reakciju. Ne dajte se uplašiti, već iskoristite zadobijenu pažnju na pravi način. Dodiri Vaša noga, ruka.. Govor tela Ako se često naginje prema vama, ako su joj noge okrenute ka vama, a ne prekrštene, baš kao i ruke, znači da su sve šanse za prolaz na vašoj strani — odbrambeni mehanizam je pao.



5 znakova da se svidjate simpatiji!!! DAN ZALJUBLJENIH - 14. februar!
Tako da nista nije bilo. Najčešće podsvesno prsti završe upereni u osobu koja vam se sviđa, ili na osobu koja vam je najprivlačnija, najsimpatičnija, sa kojom biste najradije provodili vreme... Ne dajte se uplašiti, već iskoristite zadobijenu pažnju na pravi način. Često vam se smeši Pri tome ne mislimo da se smeje vama, već da se smeje sa vama. Dakle, budi strpljiv, pa ce rezulatati doci. Govor tela Ako se često naginje prema vama, ako su joj noge okrenute ka vama, a ne prekrštene, baš kao i ruke, znači da su sve šanse za prolaz na vašoj strani — odbrambeni mehanizam je pao. To su znaci da je zainteresovana, a ja sam na domak uspeha.

[Skvirtanje|Klub Za Odrasle|Kako pratiti nečiji Viber?]








Post je objavljen 21.12.2018. u 01:58 sati.