Skvirtanje - Susret s djevojkom

utorak , 18.12.2018.

squirtanje










Click here: Skvirtanje






Postoji knjiga jednog sexualnog psihologa koji ti to objašnjava. Tu odmah moramo napraviti jasnu razliku između ženske ejakulacije i squirtanja jer se nikako ne radi o istoj stvari. Postoji knjiga jednog sexualnog psihologa koji ti to objašnjava.



skvirtanje

Ni ja nisam ljubitelj golden showera, ali vjeruj mi isplatilo se! Ženski je orgazam i dalje velika misterija, a još se manje zna o ejakulaciji koja se pri njemu dešava. Nakon samog squirtanja mjehur je ponovno ostao prazan, a znanstvenici su potom analizirali uzorak djevojke su morale napuniti barem čašu, što je za svaku pohvalu!



skvirtanje

Ovo je prava istina o ženskoj ejakulaciji! - Postoji knjiga jednog sexualnog psihologa koji ti to objašnjava. Nakon samog squirtanja mjehur je ponovno ostao prazan, a znanstvenici su potom analizirali uzorak djevojke su morale napuniti barem čašu, što je za svaku pohvalu!



skvirtanje

Ženski je orgazam i dalje velika misterija, a još se manje zna o ejakulaciji koja se pri njemu dešava. Izgleda kako smo tek zagrebli površinu ovog zagonetnog svijeta… Veliki broj žena se još uvijek ne može pohvaliti svojim prvim pravim orgazmom, a donedavno ih je malo uopće znalo kako i one mogu doživjeti ejakulaciju. Na svu sreću, ženski su časopisi ostali bez ideja o 3487. Naravno, glavna je učiteljica po običaju bila dobra stara pornografija gdje su žene po prvi put mogle čuti i vidjeti kako zapravo izgleda ženska ejakulacija, kolokvijalno nazvana squirting. Tu odmah moramo napraviti jasnu razliku između ženske ejakulacije i squirtanja jer se nikako ne radi o istoj stvari. Prvo se odnosi na malenu količinu mliječno bijele tekućine koja se luči tijekom ženinog svršavanja izgleda slično kao sperma , dok je squirting doslovno mlaz prozirne tekućine koji se poput vodoskoka ispaljuje putem uretre. Upravo je to bio poticaj francuskom doktoru Samuelu Salami hahahaha da podrobnije istraži što je zapravo bljuzgarenje dupli hahahaha i to ultrazvučnim skeniranjem područja zdjelice na sedam kandidatkinja sklonih upravo takvim mlaznim izbačajima. Mjerenja su obavljena prije, za vrijeme i nakon squirtanja, a rezultati su prilično zanimljivi! Naime, svaka je žena imala prazan mokraćni mjehur prije početka seksualne stimulacije, a on se počeo puniti tekućinom taman prije orgazma. Nakon samog squirtanja mjehur je ponovno ostao prazan, a znanstvenici su potom analizirali uzorak djevojke su morale napuniti barem čašu, što je za svaku pohvalu! To odgovara sastavu mokraće, osim potonjeg hormona koji se uglavnom nalazi i u klasičnom ženskom ejakulatu. Dakle jasno je kako tekućina koja dolazi iz mjesta iz kojega dolazi urin i ima gotovo jednak sastav kao urin jednostavno mora biti urin što će reći kako je squirtanje zapravo samo jedna varijanta nekontroliranog pišanja. Nije ugodna vijest, ali koga briga što je, ako je dobro! Salama i njegova ekipa Sirko i Krastavčić?



Skretanje ulijevo na prometnoj raskrsnici
Tu odmah moramo napraviti jasnu razliku između ženske ejakulacije i squirtanja jer se nikako ne radi o istoj stvari. Ženska ejakulacija podrazumeva lučenje manje količine tečnosti po sastavu slične spermi iz ženske prostate, ako je žena ima jer se čini da je ipak nemaju sve , dok skvirting, s druge strane, podrazumeva lučenje znatno veće količine tečnosti koja potiče iz bešike. Salama i njegova ekipa Sirko i Krastavčić? Upravo je to bio poticaj francuskom doktoru Samuelu Salami hahahaha da podrobnije istraži što je zapravo bljuzgarenje dupli hahahaha i to ultrazvučnim skeniranjem područja zdjelice na sedam kandidatkinja sklonih upravo takvim mlaznim izbačajima. Prvo se odnosi na malenu količinu mliječno bijele tekućine koja se luči tijekom ženinog svršavanja izgleda slično kao sperma , dok je squirting doslovno mlaz prozirne tekućine koji se poput vodoskoka ispaljuje putem uretre.

[On trazi njega bih|Zenidba kralja vukasina|Studentica trazi muskarca]






Oznake: squirtanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.