Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ulrarenmo

Marketing

Sex shop zagreb centar - Pronađi pratnju

informacije o vingdu










Click here: Sex shop zagreb centar






Za sva pitanja možete nas dobiti na 011-328-1438 ili na Viber i WhatsApp 065-328-1438. Odmah nakon kretanja pošiljke obaviještavamo Vas e-mailom o vremenu slanja. Za razliku od zapadnoeuropskih gradova, Zagreb nije imao nijedan sex shop.



sex shop zagreb centar

U crtici objavljenoj u Večernjem listu, istaknuto je da su se udružili vlasnici vanjskotrgovačkog poduzeća Gruma i Elektromontaže koja je dala poslovni prostor. Nadamo se da ćete uživati kupujući na našem web sex shopu. U našoj web trgovini nudimo Vam izbor od nekoliko stotina odmah dostupnih artikala te na području Republike Hrvatske.



sex shop zagreb centar

Trgovina - Shopping - Trešnjevka - Find brothels in Zagreb - Centar or browse for more cities. Bili sami ili u vezi, tek početnik ili iskusan korisnik, ovdje možete odabrati sexy igračke i proizvode kojima ćete podići kvalitetu svog spolnog života na jednu potpuno novu razinu.



sex shop zagreb centar

Prije točno 25 godina to je bila senzacija, a kako je Večernji list o tome tada stidljivo izvijestio, u malu prodavaonicu 'Sexy shop' od svega petnaestak četvornih metara u prva dva dana nakon otvaranja ušlo je više od tisuću namjernika. Iako je većina znatiželjnika došla samo razgledati, 'seksi' posao je ipak krenuo na veliko zadovoljstvo vlasnika, vodoinstalatera Nikole Lujića iz Bosanskog Šamca koji je nakon gastarbajterskih dana u tadašnjoj SR Njemačkoj svoju poduzetničku ideju uspio ostvariti u Zagrebu. Vidio sam kako u Zagrebu gotovo svakodnevno niču novi butici i kafići. Za razliku od zapadnoeuropskih gradova, Zagreb nije imao nijedan sex shop. A govorimo da je europski grad. U vrijeme raspadajućeg socijalizma, to je bila prva legalna privatna poduzetnička inicijativa za prodaju 'vruće robe' s kapitalističkog zapada ostvarena u Zagrebu. Iako su i seksualna pomagala tada bila deficitarna roba, u to se vrijeme u Hrvatskoj ipak najviše tražilo, kako se to tada isticalo, 'zabavna elektronika' — videorekorderi, televizori, Hi-Fi komponente i radiokasetofoni. Ubrzo nakon 'Sexy shopa' na zagrebačkoj periferiji, u središtu Zagreba u Ilici 82, 18. U crtici objavljenoj u Večernjem listu, istaknuto je da su se udružili vlasnici vanjskotrgovačkog poduzeća Gruma i Elektromontaže koja je dala poslovni prostor. Privatnici su osigurali robu, a njemački im je trgovac, za početak, dao na 'povjerenje' robu vrijednu milijun njemačkih maraka. U vrijeme objavljivanja vijesti o prvom privatnom djutiću, posljednji jugoslavenski premijer Ante Marković u Skupštini SFRJ predstavio je svoj antinflacijski program dotad držan u tajnosti. Čvrsto vežući dinar za njemačku marku sedam dinara za marku , novi paket mjera uveo je i potrošačku groznicu — zlatno doba za stanovnike bivše države iscrpljene dotadašnjim neuspješnim pokušajima uspostave 'socijalizma s ljudskim likom'. No, bez obzira na tadašnju 'potrošačku groznicu', većina tada masovno otvaranih sex shopova i specijaliziranih privatnih duty free shopova ubrzo je zatvorila svoja vrata. O sudbini prvog privatnog djutića u Ilici 82 gubi se svaki trag, a prvog sex shopa u bivšoj Jugoslaviji ne sjećaju se više ni stanari Horvaćanske 44.



7 Storey Sex Shop O_o Super Hentai
U našem asortimanu nalaze se , , , , te još mnoštvo drugih zanimljivih artikala koji će obogatiti Vaš seksualni život. Imamo sve što vam treba za zabavan i ispunjujući seksualni život, uključujući sex igračke vibratore, dildoe, analne plugove, itd... Iako su i seksualna pomagala tada bila deficitarna roba, u to se vrijeme u Hrvatskoj ipak najviše tražilo, kako se to tada isticalo, 'zabavna elektronika' — videorekorderi, televizori, Hi-Fi komponente i radiokasetofoni. Sa svakom kupnjom dobijete VIP bodove koje možete skupljati, te iskoristiti u nekim od idućih kupnji, a za sve narudžbe koje prelaze 300 kn dostava je BESPLATNA. Including surrounding areas of Zagreb, Novi Zagreb, Stenjevec, Odra, Lucko, Jankomir, Brezovica, Micevec, Jezdovec, Zadvorsko, Gradici, Lukavec, Sesvete, Velika Gorica, Rakitje, Bestovje, Kerestinec, Jablanovec, Horvati, Zapresic, Strmec, Kasina, Mraclin, Jakovlje, Brdovec, Pojatno, Kuce, Turopolje, Samobor, Bregana, Oroslavje, Rude, Brckovljani, Zabok, there are over 3,808 members and growing every day. Ubrzo nakon 'Sexy shopa' na zagrebačkoj periferiji, u središtu Zagreba u Ilici 82, 18. Find brothels in Zagreb - Centar or browse for more cities.

[FERduino Dan: Besplatne Arduino radionice|3ds powersaves license key not working|Serbian dating online]








Post je objavljen 20.12.2018. u 23:29 sati.