FERduino Dan: Besplatne Arduino radionice - Lijepe djevojke

srijeda , 19.12.2018.










Click here: FERduino Dan: Besplatne Arduino radionice






FPGArduino Sklopovi Field Programmable Gate Array FPGA , poput svojevrsnih digitalnih LEGO kocki, omogućuju konstruiranje proizvoljnih digitalnih modula i sustava širokog spektra složenosti, od elementarnih kombinacijskih mreža prikladnih za upoznavanje s temeljima Booleove logike do složenih system-on-a-chip mikroprocesorskih sustava sa specijaliziranim kriptografskim ili DSP modulima. Možda će neki radije napraviti video igru, jer FPGA sklop može generirati kompozitni video signal u boji ili će se odlučiti za prikaz na OLED zaslonu? Arduino za početnike Zanimaju vas elektronika ili programiranje? Imate Arduino i ne znate što s njim?



FERduino Dan: Besplatne Arduino radionice

Ovo je radionica za vas. Jednako je primjerena i za osnovnu i za srednju školu. Čuli ste za Arduino, ali niste imali priliku isprobati ga? Broj mjesta je ograničen i brzo se popunjava, pa se.



FERduino Dan: Besplatne Arduino radionice

- FER želi približiti Arduino početnicima, nastavnicima, ali i izazvati one nešto naprednije poznavatelje ove tehnologije Sudionici radionica imat će priliku kroz besplatne radionice upoznati se s ovim uređajima te naučiti ili proširiti svoje znanje elektronike i programiranja. Imate Arduino i ne znate što s njim?



FERduino Dan: Besplatne Arduino radionice

FER želi približiti Arduino početnicima, nastavnicima, ali i izazvati one nešto naprednije poznavatelje ove tehnologije Sudionici radionica imat će priliku kroz besplatne radionice upoznati se s ovim uređajima te naučiti ili proširiti svoje znanje elektronike i programiranja. Arduino za početnike Zanimaju vas elektronika ili programiranje? Čuli ste za Arduino, ali niste imali priliku isprobati ga? Imate Arduino i ne znate što s njim? Ovo je radionica za vas. Na radionici ćete se upoznati s Arduino uređajima i nekoliko osnovnih elektroničkih komponenti, naučit će vas kako se komponente spajaju s Arduinom te kako napisati svoj prvi Arduino program. Arduino za nastavnike Radionica za nastavnike je namijenjena baš svima: nastavnicima likovnog i glazbenog odgoja te bilo kojeg drugog predmeta, a ne samo informatike i tehničkog. Jednako je primjerena i za osnovnu i za srednju školu. Smisao radionice je da se uvjerite da se i vi možete zabavljati elektronikom čak i ako ne razlikujete otpornik od kondenzatora i ne znate koliko nožica ima tranzistor. Cilj je i da dobijete pregršt ideja što bi sve vaši učenici mogli napraviti s tom tehnologijom, a organizatori vam jamče dobru zabavu i nabildano samopouzdanje. FPGArduino Sklopovi Field Programmable Gate Array FPGA , poput svojevrsnih digitalnih LEGO kocki, omogućuju konstruiranje proizvoljnih digitalnih modula i sustava širokog spektra složenosti, od elementarnih kombinacijskih mreža prikladnih za upoznavanje s temeljima Booleove logike do složenih system-on-a-chip mikroprocesorskih sustava sa specijaliziranim kriptografskim ili DSP modulima. Mogu li se FPGA sklopovi programirati u intuitivnoj Arduino razvojnoj okolini? Na ovoj radionici pokazat će se kako Arduino programom generirati radiofrekvencijski signal s pomoću kojeg se može paliti i gasiti rasvjeta u kući ili upravljati maketama tenkova. Možda će neki radije napraviti video igru, jer FPGA sklop može generirati kompozitni video signal u boji ili će se odlučiti za prikaz na OLED zaslonu? Polaznici radionice upoznat će se s FPGA tehnologijom kroz samostalni rad na razvojnim pločicama koje se koriste u nastavi na FER-u. Broj mjesta je ograničen i brzo se popunjava, pa se.



DIY Aquarium Controller - Picking out a Raspberry Pi
Cilj je i da dobijete pregršt ideja što bi sve vaši učenici mogli napraviti s tom tehnologijom, a organizatori vam jamče dobru zabavu i nabildano samopouzdanje. Možda će neki radije napraviti video igru, jer FPGA sklop može generirati kompozitni video signal u boji ili će se odlučiti za prikaz na OLED zaslonu? Mogu li se FPGA sklopovi programirati u intuitivnoj Arduino razvojnoj okolini? Polaznici radionice upoznat će se s FPGA tehnologijom kroz samostalni rad na razvojnim pločicama koje se koriste u nastavi na FER-u. Ovo je radionica za vas. Na radionici ćete se upoznati s Arduino uređajima i nekoliko osnovnih elektroničkih komponenti, naučit će vas kako se komponente spajaju s Arduinom te kako napisati svoj prvi Arduino program. Broj mjesta je ograničen i brzo se popunjava, pa se. Čuli ste za Arduino, ali niste imali priliku isprobati ga? Arduino za nastavnike Radionica za nastavnike je namijenjena baš svima: nastavnicima likovnog i glazbenog odgoja te bilo kojeg drugog predmeta, a ne samo informatike i tehničkog. Arduino za početnike Zanimaju vas elektronika ili programiranje? FPGArduino Sklopovi Field Programmable Gate Array FPGA , poput svojevrsnih digitalnih LEGO kocki, omogućuju konstruiranje proizvoljnih digitalnih modula i sustava širokog spektra složenosti, od elementarnih kombinacijskih mreža prikladnih za upoznavanje s temeljima Booleove logike do složenih system-on-a-chip mikroprocesorskih sustava sa specijaliziranim kriptografskim ili DSP modulima. Smisao radionice je da se uvjerite da se i vi možete zabavljati elektronikom čak i ako ne razlikujete otpornik od kondenzatora i ne znate koliko nožica ima tranzistor.

[Pornic sa mamama|Online upoznavanje savjeti|Online poznanstva makedonija]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.