Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/siebramumis

Marketing

Kako se koristi badoo - Datiranje za seks

Mob&IT










Click here: Kako se koristi badoo






Reč je o svojevrsnom digitalnom balu pod maskama, jer su vaša imena i identiteti tajni sve dok obe strane ne odluče da žele skinuti svoje maske i upoznati se glasom i stasom. Dakle, ne mogu kopirati Url zastarjelog sadržaja jer kad klinknem na njega on mi izlista samo početnu stranicu dotične web stranice. Saznala sam da osoba sa kojom sam duze vreme bila u kontaktu ima lazni profil,tj ima ih preko 50.



kako se koristi badoo

To vas ili privuče ili ne. Ovaj sam problem imao pa ste mi nešto bili odgovorili u roku dva dana i odmah sutra su i oni reagirali. Ponekad se desi da imam pravo zanimljiv razgovor od možda 600 poruka za 2 dana sa nekom djevojkom, ali je problem što uvijek ja postavljam pitanja, ona me nikada ništa ne pita.



kako se koristi badoo

Najbolje aplikacije za upoznavanje! - Šta mislite, do cega je? Ljudi, ne visim na fejsu, udjem jednom u nekad.



kako se koristi badoo

Drugarica je u vezi 5 godina s momkom. Medjutim prije par mjeseci nasa drugarica se registrovala na tu stranicu i vidjela njega :O Promijenila je sliku nepoznata cura samo da bi pratila da li je on tu online cesto. Stavio je lazno ime ali znamo da nije lazni profil s njegovom slikom, zato jer tu sliku ima samo na viberu. Svaki dan je online dok radi, i navecer kad je kuci. Po nasim procjenama to je stranica za totalnu svaleraciju, cak je jednom dobio neku medaljicu za osobu koja najvise chata s curama Sta mislite sta moze biti razlog? Cista dosada i monotonija, ipak su 5 godina skupa ali opet ako su u vezi tako dugo cemu potreba za tim ili je to s njima postala navika iz koje on ne zna da pobjegne pa utjehu trazi na ovaj nacin. Realno, nema šta da traži na dating sajtovima kad ima ozbiljnu vezu, bez obzira dal je uspeo da nađe neku za jednu noć ili ne. Ali, prvo se baš uverite da je to on.. Svaka slika koja dospe na net bilo da je facebook, viber, ma sta god podelite sa drugima može dospeti u tuđe ruke. Čisto sumnjam da je nevin, ali treba otkloniti sve sumnje pre reakcije. Juce su pocele da mi pristizu poruke na email sa ovog sajta i umalo se nisam onesvestila... Odakle bre moj nalog tamo, znam da u zivotu nisam ni privirila na Badoo? Nalog sa slikama, mojim godinama, lokacijom... Kakva je to glupost, neka mi neko objasni, prvo kako je moguce to? Kopala sam po inboxu i spam folderu trazeci mejl koji bi ukazao na to kad je nalog aktiviran ali nema nicega osim notifikacija tipa ko je pogledao moj profil ili hteo da cetuje. Ljudi, ne visim na fejsu, udjem jednom u nekad. Kopala sam po history na svim browserima, i na telefonu i na laptopu, pogledala Activity log na fejsu i skrolovala do leta gospodnjeg 2015e bukvalno- nema nikakvih aktivacija , usla na App settings na fejsu i tu sam konektovana samo na Soundcloud, Viber, Mixcloud i Instagram-nema ni jedne sumnjive aplikacije!!! Muz mi kaze da lepo napravim lazni nalog i da krenem da se dopisujem da vidim hoce li neko odgovoriti ali sta imam od toga... Badoo zahteva potvrdu preko maila kako bi se nalog otvorio, sto znaci da je neko to odradio i verovatno izbrisao taj mail iz inboxa. Kad sve to odradis mozes da ugasis taj nalog na Badoo.



Kako muvati devojke preko interneta? Badoo encounters strategija
Kako ima daleko najveći broj korisnika šanse se povećavaju da ćete pronaći nekoga tko Vam se sviđa što znači da ima od nimfomanskih manijaka pa sve do studenata koji putuju i samo žele upoznati nekoga tko će im pokazati grad. Sve zbog statusa o laznim profilima,nesto sam bila stavila vezano za to. Pretražite prema starosti, spolu, itd a i postoji još dublja pretraga, prema horoskopskom znaku, statusu veze i sl. Ovo je jedan od najstarijih za upoznavanje, a on poseduje i mobilnu aplikaciju. Naravno pisala je ista osoba. Morala sam kliknuti da mi ponovo pošalju password da se mogu izbrisati. Međutim, kada se rezultati konačno pojave moguća su tri scenarija.

[Erotika srb|Posao zagreb znanje njemackog jezika|UŽAS U SPLITU, POLICIJA TRAŽI OČEVICE Poginuo 18-godišnji motociklist]








Post je objavljen 20.12.2018. u 22:05 sati.