UŽAS U SPLITU, POLICIJA TRAŽI OČEVICE Poginuo 18-godišnji motociklist - Stvarne djevojke

četvrtak , 20.12.2018.

Komentirano 0 puta










Click here: UŽAS U SPLITU, POLICIJA TRAŽI OČEVICE Poginuo 18-godišnji motociklist






Službeno je potvrđeno kako je mladić svojim motociklom sletio izvan kolnika, te je podlegao teškim ozljedama unatoč pokušajima liječnika Hitne medicinske pomoći da ga reanimiraju. U prometnoj nesreći u Splitu u srijedu ujutro smrtno je stradao 18-godišnji motociklist, a policija traži očevice prometne nesreće, doznaje se u splitskoj policiji. Mladić je nosio zaštitnu kacigu.



UŽAS U SPLITU, POLICIJA TRAŽI OČEVICE Poginuo 18-godišnji motociklist

Službeno je potvrđeno kako je mladić svojim motociklom sletio izvan kolnika, te je podlegao teškim ozljedama unatoč pokušajima liječnika Hitne medicinske pomoći da ga reanimiraju. Službeno je potvrđeno kako je mladić svojim motociklom sletio izvan kolnika, te je podlegao teškim ozljedama unatoč pokušajima liječnika Hitne medicinske pomoći da ga reanimiraju.



UŽAS U SPLITU, POLICIJA TRAŽI OČEVICE Poginuo 18-godišnji motociklist

Komentirano 0 puta - Službeno je potvrđeno kako je mladić svojim motociklom sletio izvan kolnika, te je podlegao teškim ozljedama unatoč pokušajima liječnika Hitne medicinske pomoći da ga reanimiraju.



UŽAS U SPLITU, POLICIJA TRAŽI OČEVICE Poginuo 18-godišnji motociklist

-B> 1K; 2KA>:89 3> A;>65=8O A 3CABK<8 A25B;K<8 2>;>A0<8 8 3;C1>:>9 O<:>9 =0 ?>41>@>4:5. = >B;8G0;AO 3@><:8< 3>;>A>< 8 1572:CA=>-:@8:;82>9 <0=5@>9 >4520BLAO.


>;;538-:@8?B>3@0DK ?@>720;8 53> 0;8B - B0:>2> =0CG=>5 =0720=85 :0<5==>9 A>;8.



Kent Hovind - Seminar 3 - Dinosaurs in the Bible [MULTISUBS]
Mladić je nosio zaštitnu kacigu. Mladić je nosio zaštitnu kacigu. Službeno je potvrđeno kako je mladić svojim motociklom sletio izvan kolnika, te je podlegao teškim ozljedama unatoč pokušajima liječnika Hitne medicinske pomoći da ga reanimiraju. U tijeku je očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće, a policija moli očevice da se jave u Postaju prometne policije Split ili na telefon 192. U prometnoj nesreći u Splitu u srijedu ujutro smrtno je stradao 18-godišnji motociklist, a policija traži očevice prometne nesreće, doznaje se u splitskoj policiji. Nesreća se dogodila jutros oko 7,30 sati u Ulici Domovinskog rata kod Kauflanda. U tijeku je očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće, a policija moli očevice da se jave u Postaju prometne policije Split ili na telefon 192. U prometnoj nesreći u Splitu u srijedu ujutro smrtno je stradao 18-godišnji motociklist, a policija traži očevice prometne nesreće, doznaje se u splitskoj policiji. Nesreća se dogodila jutros oko 7,30 sati u Ulici Domovinskog rata kod Kauflanda. Službeno je potvrđeno kako je mladić svojim motociklom sletio izvan kolnika, te je podlegao teškim ozljedama unatoč pokušajima liječnika Hitne medicinske pomoći da ga reanimiraju.

[Hotel crna gora budva|Fraze na engleskom|Zene za udaju do 50 godina]






Oznake: Komentirano, 0, puštaš

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.