Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saltsuhafor

Marketing

Upoznavanje cura iz splita - Datiranje za seks

Sex oglasi Split










Click here: Upoznavanje cura iz splita






Ako želiš ti biti taj mi se javi i pošaljem ti broj za lakši kontakt! Svi suosnivači su radili u drugim tvrtkama u vrijeme kad je izašla aplikacija, pa zbog toga nisu željeli otkriti svoje identitete. Čak 70 posto korisnika ove aplikacije ima između 18 i 34 godine, kaže C.



upoznavanje cura iz splita

Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Nije bitno da li slušamo istu vrstu muzike ili volimo iste filmove, ali je bitno da se međusobno razumijemo, poštujemo, a ostalo je sve lako. Najljepse bosanke vas ocekuju. Onaj duži opis možeš dobit kad se sretnemo na piću, u mom ili tvom gradu.



upoznavanje cura iz splita

Sex oglasi Split - Ovim putem traži pristojnog muškarca do 40 godina za ljubav. Ne zanimaju me bapske priče.



upoznavanje cura iz splita

Tamnoputa sanjalica, zanosnih bedara, velikih grudi, krupnih smeđih okica i dugih trepavica 43 godina, Lijepe duge noge i uski struk želi muškarca za provod. Eh, srićo moja, kako te u mojoj okolini nema, možda se skrivaš negdje di ja ne izlazim!? Imama 25 punih, zaposlena, mobilna u vitku jelu isklesana i tražim kršna domaćeg momka za hopa cupa! Biraj, nazovi i vidjećš da lipe cure su i iza ovakvih oglasa! Ako ti samoća često na vratima sekunde broji sjeti se da nisi jedini. Volim ovo plavo more i nebo što dalmaciju krasi, volim čak i ovaj naš krš! Trenutno na radu u Splitu 45 g. U ovom gradu svašta finog ima. Evo, ako postoji neki tip, da je zgodan ali da voli biti pokoran,poslušan rub u mojoj postelji, a neka mi se javi i fakat neće zažaliti. Iman 35 godina, rastavljena, mobilna, tamnoputa brineta, oči smeđe, grudi broj 4. Ovo je moj kratki opis. Onaj duži opis možeš dobit kad se sretnemo na piću, u mom ili tvom gradu. Ti, da ti, moraš biti slobodan, lip, i moraš se volit smijati, za početak meni čisto dosta. Još nešto, trebaš me me pozvati i ja ću doći. Tražim diskretnog muškarca za povremeno viđanje u njegovom prostoru. Ako si takav nazovi me. Split i okolic, bliža a i dalja za druženje sa ženama, strankinjam koje odsjedaju kod nas. Ovim putem traži pristojnog muškarca do 40 godina za ljubav. Bitno da je slobodan,može rastavljen. Dobra, rastavljena, tamnoputa mačka,zaposlena,mobilna imoćanka, ima svoj prostor. Ako si za lijep provod u ljetnim danima, pa nazovi! Ovim putem traži malo nježnosti i uživanja u njezinom prostoru, muškarac do 50 godina.



Rethinking infidelity ... a talk for anyone who has ever loved
Izgled i godine mi nisu bitni. Tužna sam i na sve načine pokušavam da mu skrenem pažnju jer smatram da sam jos uvijek pozeljna. Šaljem broj mobitela za lakši kontakt! Extra: Mogu ga primiti cijelog tj do jaja!! Žene na meni prvo primijete oči a svi momci naravno prvo grudi a onda ostalo.

[Sanjati Dopisivanje, San o Dopisivanju, Dopisivanje |Seks parovi|Free Sex Cams]








Post je objavljen 20.12.2018. u 18:32 sati.