Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suppmerecent

Marketing

Moj prvi put sa prostitutkom!!! - Pronađite djevojku

U ŠOKU: Mislio je da ima seks sa ženom, a onda je shvatio da je spavao s TRANSVESTITOM!










Click here: Moj prvi put sa prostitutkom!!!






Je li to dovoljan razlog da mu napokon sve oprostim? Isplazila je jezik i spremno čekala moju spermu. Savjet koji je dobio: Nemojte padati u iskušenje i priznati to svojoj ženi.



Moj prvi put sa prostitutkom!!!

Ono što svi želimo da znamo - da li boli? Kako saznajemo, ona je odmah priznala da je dve godine starijem mladiću iz Rume pružila seksualne usluge za 3. Bio je potpuno izgubljen, zurio je u mene, a činilo mi se da me zapravo i ne vidi.



Moj prvi put sa prostitutkom!!!

Naterala je muža na seks sa prostitutkom i OVO je njeno objašnjenje - Priroda čini svoje i tu ništa nije strašno.



Moj prvi put sa prostitutkom!!!

DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM? DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM? DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM? I ja sam isto naletao na takve bisere, i meni je isto bilo extra cudno, ali ipak stojim pri svom stavu da nece nesto posebno nauciti prvi i jedini put u poredjenju sa mnogo puta u opustenijoj atmosferi sa likom koga skroz poznaju i prema kome mozda imaju i neka osecanja. Ja nisam mator, a sve koje su sa mnom izgubile su bile prezadovoljne.... Ne ide sve naglo. Jedno je perforacija himena, a sasvim drugo i vodjenje ljubavi i tek onda i doživljavanje orgazma... Moj drug je imao devojku tri slučaja i devojci je trebalo oko šest meseci da počne da oseća strast i da je u mogućnosti da orgazmira... Pa ni mojima nije odmah išlo , prvi put, pa odmah mašala.... Tu ipak ima prednosti , ako si opušten, jer opuštenost , ali stvarna je potrebna i zarazna... Mator u smislu 30 godina po meni nije mator.... Ja dozvoljavam situaciju da osoba od 30 nije perverzna i da i dalje može iskreno da voli... Da nezna sve i da je spremna da ponovo otkriva sve, ma koliko se čini da je već otkriveno.... E ja ne mogu da menjam ljude, ni da ih učim da uživaju u onome što imaju... Ipak smatram da je bolje biti prvi put u kombinaciji koja je veza , nego plaćeni odnos. Zajedničko proživljavanje dogadjaja ima u to doba vrednost za osobu koja još nije zauzela stavove i upoznala bar osnovu svojih osećanja u vezi seksa... DA LI JE BOLJE DA MUSKARCI SPAVAJU SA PROSTITUTKOM I KOLIKO IH ONA MOZE NAUCITI PRVI PUT , TJ DEVOJKE SA ZIGOLOM?



PITAJ NECU #4 - MOJ PRVI SEKS!!
Pazi kad se ne secam, al nesto kratko. I tako sam se doselila u Marinov stan. Rekla mi je da je sad došlo vrijeme da ona mene zadovolji. Ne bih ti inače više nikada mogao pogledati u oči. Sigurno je on više bio zatečen time što su ga dvojica policajaca prekinuli u seksu nego što su policajci bili zatečeni prizorom. Džesika Simson Iako je smatrana seks-bombom ranih 2000-ih, Džesika je priznala medijima da je morala da čeka do braka da bi izgubila nevinost.

[GAY MOMCI ZA DOPISIVANJE|Apartmani Miločer |Muskarci traze zene]








Post je objavljen 20.12.2018. u 15:44 sati.