Apartmani Miločer - Susretit će se u sredini

četvrtak , 20.12.2018.

Apartmani Dubravka - Pržno










Click here: Apartmani Miločer






Za više informacija kontaktirajte na tel: 069 720 808 i 069 100 140. Za više informacija kontaktirajte na tel: 069 720 808 i 069 100 140.



Apartmani Miločer

Lokalna autobuska stanica, udaljena svega 100 metara, nudi vezu sa popularnim gradom Budva koji se nalazi na 8 km od apartmana. Studio apartmani predvidjeni su za boravak 1, ili 2 osobe, jednosobni, za boravak 3 odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece, a dvosobni apartmani za maksimalno 5 odraslih osoba ili 4 odrasle osobe i dvoje dece. We'll use the same guidelines and standards for all user-generated content, and for the property responses to that content.



Apartmani Miločer

MILOČER, CRNA GORA - LETOVANJE - Smeštaj Vila nudi smeštaj u osam prostranih apartmana.



Apartmani Miločer

Vila MILOČER Miločer nalazi se u centru Jadranske obale Crne Gore, južno od Budve i između sela Pržno i Svetog Stefana. Ovaj deo ima dva kilometra obale, uključujuci peščane i šljunkovite plaže Svetog Stefana i Miločera, a jedna od najlepših u Crnoj Gori je plaža čuvena Kraljičina. Istorijska spoljašnjost ostala je uglavnom nepromenjena, dok unutrašnjost je obnovljena i ažurirana u prema savremenim očekivanjima probirljivih gostiju. Aman Sveti Stefan nudi smeštaj na poluostrvu Grad Hotelu i u Miločeru, Vili Miločer. Smeštaj u Grad Hotelu je podeljen na Village sobe, kolibe i de luxe kolibe i apartman Sveti Stefan, koji ima svoj privatni bazen. Svaka soba, koliba i apartman na poluostrvu je potpuno jedinstven, baš kao što se moglo očekivati od mesta koje se razvijalo od 15. Sve smeštajne jedinice su uređene na suptilno elegantan način, pružajuci moderan komfor zadržavajuci atmosferu i istorijski ambijent. Usluga: noćenje sa doručkom švedski sto. Turistička agencija M A E S T R A L Petra Drapšina 31 21000 Novi Sad Tel: 021. Takođe, postoji mogućnost da dođe do promene programa i cene, a da administrator nije u mogućnosti da trenutno izmeni ponudu. Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući agenciju.



Montenegro Sveti Stefan, Milocer, Przno, Becici
Nalazi se na 32-hektara imovine, okružena sa tri strane borovom šumom, sa više od 800 stabala maslina i prekrasnom plažom. Pogledajte i našu ostalu ponudu za leto 2018 i uživajte u svom letovanju. Smeštena ispred letnje rezidencije kralja Nikole, koja je dobila ime po tome što je bila omiljeno letovalište porodice Karađordjević. Sagradili su ga trgovci i ribari u XV veku koji su tu živeli. Plaža Miločer spada u peščane plaže više kategorije. U blizini je manastir Praskvica iz 15. Your contribution should be yours. Respect the privacy of others. Sadržaj korisnika treba biti primjeren za globalnu publiku.

[Moze li se nevinost izgubiti prstom|Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate|Albanke za udaju stigle u Srbiju]






Oznake: MILOČER, crna, gora, &, letovanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.