Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate - Stvarne djevojke

srijeda , 19.12.2018.

Redovno koristite Viber, ali ove trikove sigurno ne znate










Click here: Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate






Sam mesindžer nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u bilo kom App Storeu i instalirati ga za par minuta. Pomoću nje možete otpremiti datoteke s računara.



Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate

Instalirajte Viber na svoj računar Još jedan koristan savet u vezi korišćenja ove aplikacije — dopisujte se sa drugim korisnicima Vibera preko svog računara. Viber uključuje tekstualne, slikovne i video poruke na svim platformama, sa glasovnim pozivom dostupnim samo za iPhone, Android i Microsoft Windows Phone, iako se za Windows Phone planira HD glas. Čak, i ako uđite u Viber o tome niko neće saznati. Izdvojili smo 3 koja nam zvuče najsimpatičnije.



Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate

Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate - Nevjerovatno, ali njegova žena Vera 91 koja je od njega bila udaljena oko 4,8 kilometra umrla je istog jutra oko 6:54 sati.



Redovno koristite Viber, ali ove trikove ne znate

Ukupan broj pregleda: 105 Viber je aplikacija koja je odavno osvojila ljubav svojih korisnika, ali nisu svi upoznati sa svim njenim funkcijama. Ako vas zanima kako da poboljšate rad sa ovom aplikacijom, evo kako ćete to da učinite. Čak, i ako uđite u Viber o tome niko neće saznati. Ne preopterećujte memoriju telefona Glasovne poruke iz četova u Viberu, automatski se čuvaju u telefonu. Da ne preopterećujete memoriju, najbolje je da ih obrišete. Sada, korisnici koji nisu na vašoj listi prijatelja, neće videti vašu sliku. Na taj način one postaju vidljive i za druge korisnike sa vaše liste kontakata. Stavite lozinku Ako ne želite da neko čita vaše poruke, možete da stavite Viber lozinku. Sam mesindžer nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u bilo kom App Storeu i instalirati ga za par minuta. Instalirajte Viber na svoj računar Još jedan koristan savet u vezi korišćenja ove aplikacije — dopisujte se sa drugim korisnicima Vibera preko svog računara. Jednostavno, instalirajte ga na svoj računar.




Pogledajte istoriju svoje romanse na Fejsbuku Pronaći ćete je na www. Viber je aplikacija koja je odavno osvojila ljubav svojih korisnika, ali nisu svi upoznati sa svim njenim funkcijama. Sam mesindžer nema takvu opciju, ali ovaj koristan program možete lako preuzeti u bilo kom App Store i instalirati ga za par minuta. Čak, i ako uđite u Viber o tome nitko neće saznati. Ne preopterećujte memoriju telefona Glasovne poruke iz četova u Viberu, automatski se čuvaju u telefonu. Ukupan broj pregleda: 105 Viber je aplikacija koja je odavno osvojila ljubav svojih korisnika, ali nisu svi upoznati sa svim njenim funkcijama.

[Plavi oglasnik oglasi za posao|Srpske matorke|Chatuzivo]






Oznake: Redovno, koristite, Viber, ali, ove, trikove, ne, znate

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.