Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vyusufestjohh

Marketing

Crna gora apartmani 2018 - Susretit će se u sredini

Petrovac










Click here: Crna gora apartmani 2018






Peškiri i posteljina se menjaju svakih 7 dana, ukoliko se boravi duže od 10 dana. Dodatno čišćenje se može dobiti na zahtev gosta uz doplatu, kao i usluga pranja veša. NAČIN PLAĆANJA: prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do kraja decembra 2018.



crna gora apartmani 2018

Vekovima je bio raskrsnica trgovačkih puteva i pod jakim uticajem Dubrovačke i Mletačke Republike. U srcu Mediterana, Jadranskim morem razdvojena od Italije, na toplom jugu Evrope, sa svežinom nepoznatog, čeka vas ova mala republika.



crna gora apartmani 2018

Petrovac - Riba se lovi u priobalnom pojasu, i to najčešće barbun, zubatac, arbun i orada. Restoran hotela služi veliki izbor domaćih kontinentalnih i lokalnih, mediteranskih jela.



crna gora apartmani 2018

Sobe Apartmani Budva, privatni smještaj u Budvi Crna GoraApartmani Budva 2018. Privatni smeštaj Crna Gora apartmani Budva u Budvi. Letovanje Crna Gora, Apartmani Budva sa oznakom proveren smeštaj posebno preporučujemo. Povoljno iznajmite privatni smestaj Budva Crna Gora. Posetite Bokokotorki zaliv i crnogorsko primorje. Uzivajte u moru i planini. Komforan stan sa modernim enterijerom, ukupne površine od 43 m2. Stan se sastoji od: predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojene spavace sobe, kupatila s... Stan je lijepo opremljen, smješten na prvom spratu zgrade. U neposrednoj blizine autobuske stanice, marketa, restorana Parma.... Sastoji se od dnevne sobe s kuhinjom i trpezarijom, spavace sobe, terase i kupatila. Komforan stan sa modernim enterijerom, ukupne površine od 42 m2 na 1. Stan se sastoji od: predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojene spavace sobe, kupatila sa tuš k... Dnevni boravak + soba 4 lezaja. Dnevni boravak + soba 4 lezaja.. Spavaća soba ima direktan izlaz na terasu. U dnevnom broravku se nalazi francuski ležaj na rasklapanje, fotelja, klima, TV, frižider, čajna kuhinj... Apartmani su udaljeni svega 500 metara od mora, a u blizini se nalaze kafići, restorani, pradavnice i još mnogo drugih sadržaja koji vam mogu za... Apartmani sadrze francuski lezaj, lezaj na razvlacenje, mini kuhinju, kupatilo i terasu. Komforan stan sa modernim enterijerom, ukupne površine od 47 m2. Stan se sastoji od: predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojene spavace sobe, kupatila sa t...



Canj biserna obala crna gora
GRATIS na zajedničkom ležaju bez ishrane Deca 2-10 god. Sutomore predstavlja omiljenu destinaciju naših turista. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km, koja je među najlepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Svaki drugi dan uz ručak se služi dezert, a uz večeru predjelo. Cijene su slične kao i u Srbiji možda čak i jeftinije u prodavnicama. Ove godine, prije neki dan smo već otvorili sezonu kupanja u moru. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 12.

[Sex oglasi babe: Karanje baba|Žene za vezu i žene za krevet|Pula oglasi poznanstva]








Post je objavljen 20.12.2018. u 10:09 sati.