Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neynestlandi

Marketing

Studenti Fakulteta zaštite na radu posetili Kompaniju Tigar a.d. - Datiranje za seks

Naša vizija










Click here: Studenti Fakulteta zaštite na radu posetili Kompaniju Tigar a.d.






U istrazi je prvi put u istoriji srpskog pravosuđa korišćen prikriveni islednik koji je razotkrio ovu kriminalnu grupu. Optuženi je ispričao da je cela akcija povodom izdavanja duplih kartica počela kada je Aleksandar Đorđević nabavio kompjuterski program za štampanje duplih kartica.





Drugooptuženi Marko Drinić 24 iz Novog Sad, koji je tog dana bio sa Mihajlovićem, oslobođen je optužbe za nasilničko ponašanje. Jovanović je radio u policijskoj stanici u Rakovici i bio je poznat po problematičnom ponašanju. Do pucnjave je došlo oko 12.





Studenti Fakulteta zaštite na radu posetili Kompaniju Tigar a.d. - Autor: NN SAOBRAĆAJNA MAFIJA NA SUDU Blic, 04.





U okviru kontinuirane saradnje sa fakultetima širom Srbije, kompaniju Tigar a. Prilikom ove posete obišli su proizvodne pogone fabrike obuće i imali prilike da u praksi vide ono o čemu uče na fakultetu. Najveća pažnja posvećena je izradi zaštitne obuće, a pored obilaska kompanije, program ove posete obuhvatio je i razgovor sa direktorom fabrike obuće i stručnim licima za bezbednost u okviru Tigra. Studente je posebno zanimala uređenost prostora, red i čistoća, mehanička zaštita opreme, primenjenost ličnih zaštitnih sredstava zaposlenih, uslova rada i radne sredine, obaveštavanje zaposlenih preko oglasne table sa bitnim informacijama o bezbednosti i OHSAS-u, ali i obuke koje zaposleni pohađaju kao što su upoznavanje sa rizicima, bezbedan i zdrav rad, pružanje prve pomoći — kaže Biljana Krstić, inženjer za bezbednost. Ciljevi posete su da studenti kroz neposredno iskustvo upoznaju načela kompanije Tigar, da se povežu studenti sa predstavnicima kompanije, kao i da se unapredi ulaganje u mladi potencijal budućih diplomaca. Briga o studentima i školarcima, jedan je od najvažnijih aspekata Tigrovog koncepta društveno odgovornog poslovanja. U narednoj godini kompanija će u okviru akcije, staviti akcenat na ulaganje u mladi potencijal Srbije, gde će mnogi studenti sa fakulteta i učenici srednjih škola moći da posete fabriku i upoznaju se sa proizvodnjom i asortimanom kompanije Tigar. Program Stručne prakse i posete studenata i učenika završnih godina, namenjen je mladima koji žele da se usavrše u oblastima njihovog obrazovanja. Na ovaj način mladi ljudi, početnici iz raznih struka, upoznaće se sa radom u industrijskom sektoru, što može biti od izuzetnog značaja za njihov dalji rad i razvoj. Program olakšava upoznavanje s kompanijom, korporativnom kulturom, ljudima, procesima i daje mogućnost da se uz komunikacijske kompetencije razvije i kultura obrazovanja već na početku karijere. Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila. Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara. Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.



TIGAR AD NAGRADE UČENICIMA 16122015
Meci su ispaljeni iz vozila u pokretu koje se udaljilo velikom brzinom. Ova grupa je u dužem vremenskom periodu uvozila naftu iz Grčke i lažno je deklarisala kao naftne derivate koji služe za proizvodnju, odnosno da se radi o odmašćivačima. Ovaj zločin je isključivo motivisan koristoljubljem. Ne bih da govorim njegovo ime, a koliko znam posedovanje tog uređaja nije protivzakonito. Pri tom, grupa je uvozila znatno lošije gorivo, koje je plaćala upola cene, a posledicu su osetili mnogi vlasnici automobila. Tokom ovog perioda kompanija je stipendirala više od 1300 mladih ljudi, od kojih je veliki broj svoju poslovnu karijeru ostvario i ostvaruje u kompaniji. Ja nemam šta sa njim da pričam, sve je lagao. Optuženima se na teret stavlja zločinačko udruživanje, više krivičnih dela falsifikovanja isprava, prevara, davanja i primanja mita.

[Ljubomoran decko|Trazim ljubav|Erotdke priče]








Post je objavljen 19.12.2018. u 23:23 sati.