Trazim ljubav - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 17.12.2018.

Upoznavanje radi braka










Click here: Trazim ljubav






Ljubav prema Bogu i prema vlastitom životu dali bi nam snage da se uvjek okrenemo Bogu,a s novom ljubavlju i radošću prema drugima. Velika je milost vjere kad čovjek ne čeka na izvanredne znakove Božje Ljubavi i milosrđa,nego ih otkriva u svakodnevnom životu,na svakom koraku,te se raduje i zahvaljuje Bogu i s Njim surađuje.



trazim ljubav

Takvu poruku pošaljete na broj 6292. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju.



trazim ljubav

Trazim ljubav - Na primer, ako se devojka sa kojom želite da se upoznate, zove ANA a njeno korisničko ime je JOGA šaljete SMS na sledeći način:Prva poruka: HEJ joga Cao, kako si? Ljubav je jedan od kriterija za razumijevanje stvarnosti.



trazim ljubav

Oduševila me literarnom hrabrošću. I vjerojatno je svima jasno, ako ćemo suditi prema naslovu i podnaslovima, kako ovdje nije riječ o nekoj laganoj i lepršavoj literaturi. Ali, tim zanimljivije i značajnije. Autorica piše o starosti, kroz priču o ocu, koji živi na otoku, sam, polako nestajući. Kao vunene rukavice oprane na visokoj temperaturi. Suzana nam kroz kratke, jednostavne rečenice, u ovom labavom romanu, daje svoje promišljanje o životu i smrti. Poglavlja su vrlo često i tek jedna rečenica ili kratka crtica, te nam se čini kao da smo dobili uvid u vrh ledenog brijega, a ispod ima svega. I ljubavi i mržnje, i teškog otočkog života, i neobičnih sudbina, i mladosti i starosti, zamjeranja, ali i oprosta i nade. Kao vunene rukavice oprane na visokoj temperaturi. Tu je i beznađe, ali i nada, ta spoznaja da, ma što da se dogodi, čovjek ipak nekako smogne snage ići dalje. Suzana nam daje fragmente svakodnevice, života i uspomena, dok se pokušava othrvati sukobu s tom drugom stranom, ocem, koji se polako pretvara u nedokazano dijete. Pokušava tom neprilagođenom i netrpeljivom čovjeku objasniti štošta, ali ponekad prečesto se druga strana čini poput zida od kojeg se rečenice odbijaju kao teniske loptice. A i stručnjaka za uši. Čini se da nije čuo baš najbolje. On bi meni rekao da posjetim stručnjaka za živce. On meni, ja njemu…Gađali smo se ugrušcima od slova. Suzana svojim divnim rečenicama spaja prozno i lirsko, lijepo i ono malo manje lijepo, neumitnost i prihvaćanje, ispisujući kroz te teške retke obojene tegobama starosti, koliko god to možda bilo neobično za reći, zapravo svojevrsnu odu samome Životu. Mlada domaća autorica, koja trenutno sa suprugom živi u Meksiku obavezno posjetiti njezin vibrantni Instagram profil suzy.



ET - NE TRAŽI LJUBAV (official video)
Kazu da izgledam mladje u odnosu na svoje godine. Velika je milost vjere kad čovjek ne čeka na izvanredne znakove Božje Ljubavi i milosrđa,nego ih otkriva u svakodnevnom životu,na svakom koraku,te se raduje i zahvaljuje Bogu i s Njim surađuje. I vjerojatno je svima jasno, ako ćemo suditi prema naslovu i podnaslovima, kako ovdje nije riječ o nekoj laganoj i lepršavoj literaturi. Jesmo li duboko u srcu dohvatili ove riječi? Kada ću biti posve Tvoj i Ti posve moj? Nećemo više osuđivati ni odbacivati nego moliti da Ljubav Božija dodirne srca i da ih izlječi. Oprosti nam kad smo zasljepljeni zlom i grijehom sudili i osuđivali,odbacivali jedni druge. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Iz Tebe izlazi Ljubav svih serafina i svih stvorenja Kako da te ne ljubim,kako da se ne potrošim u toj, vatri Ljubavi ,koja obuhvaća ,čitav svijet? Bogu je stalo do svakog čovjeka i svakog njegova stvorenja i on ih ljubomorno čuva.

[Brutalne erotske price|Seks uzivo video|Milf se jebe]






Oznake: trazim, ljubav

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.