Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacessubutt

Marketing

Kako osvojiti muškarca na muški način - Brzog datiranja

Magazin










Click here: Kako osvojiti muškarca na muški način






Budi sigurna u sebe i dominiraj prostorom. Svaki iole normalan muškarac će prepoznati kada folirate, a niko ne želi da bude u vezi sa lažljivicom i manipulatorkom. Postavljajte direktna pitanja Komunikacija u vezama je jedan od najvažnijih elemenata koji pomaže da se izgradi bliskost i poverenje. Planirajte za sebe Sećate li se onog dečka sa kojim ste uvek htele da nešto radite, a on je uvek imao svoje planove koji nisu nužno uključivali vašu prisutnost?



Kako osvojiti muškarca na muški način

Mislite da sve ide dobro, a onda se sa njim više nikad ne čujete, kao ni sa sledećim momkom, a ni sa onim sledećim. Ekspert za veze Deniz Robertson ne slaže se sa ovim savetima. Evo šta se tu dešava - i ne krivite muškarce, već razmislite da li je problem u tome kako komunicirate. Poučeni neprijatnim odbijanjem, mnogi su momci odustali od startovanja, pa rade provode vreme na šanku sa prijateljima, koji ih, ako ništa drugo, neće bezobrazno odbiti.



Kako osvojiti muškarca na muški način

Magazin - Ako se uvek trudite, a retko kad imate uspeh sa muškarcima, možda ne bi bilo loše da se prema sledećem počnete ponašati upravo kao muškarac. Imajte na umu da komunikacija nisu samo reči, tj.



Kako osvojiti muškarca na muški način

Budi sigurna u sebe i dominiraj prostorom. Glumi da te ne zanima. Kod nas je još uvek praksa da muškarci prilaze ženama, a hrabre devojke koje se odvažuju na prvi korak ipak su još uvek retkost. Poučeni neprijatnim odbijanjem, mnogi su momci odustali od startovanja, pa rade provode vreme na šanku sa prijateljima, koji ih, ako ništa drugo, neće bezobrazno odbiti. Sve ovo upućuje na činjenicu da je sve teže pronać momka ili devojku, a ako spadaš u one devojke koje su dovoljno hrabre da uzmu stvari u svoje ruke — ovi saveti ti možda mogu pomoći. Dominiraj prostorijom Gledano iz ženske perspektive, muškarci koji najviše plene pažnju su upravo oni koji izgledaju kao da znaju kuda idu, i šta rade. Zbunjen izraz lica i govor tela koji isijava nesigurnost nikada nije privlačan, a ni jedan tip neće primetiti devojku koja izgleda kao da bi radije bila kod kuće. Iako možda i jesi zbunjena, pravi se da nisi, drži se uspravno i sigurno koračaj prostorijom kao da tačno znaš kuda ideš. Šanse da će te netko primetiti puno su veće ako odaješ utisak samopouzdane devojke. Gledaj u njega Ako ti se neko sviđa, gledaj u njega, i nemoj se stideti. Kada vam se pogledi sretnu, zadrži ga na njemu, jer ako dopustiš očima da odlutaju, on neće shvatiti da ti se sviđa, a celi će događaj pripisati slučajnosti. Počni suptilno, i nemoj buljiti kao ludak, ali ako nemaš hrabrosti niti za jedan malo duži pogled, teško da ćeš je imati za išta drugo. Uostalom, šta je najgore što se može dogoditi?



Kako osvojiti Dečka?
Postavljajte direktna pitanja Komunikacija u vezama je jedan od najvažnijih elemenata koji pomaže da se izgradi bliskost i poverenje. Gledaj u njega Ako ti se neko sviđa, gledaj u njega, i nemoj se stideti. Dominiraj prostorijom Gledano iz ženske perspektive, muškarci koji najviše plene pažnju su upravo oni koji izgledaju kao da znaju kuda idu, i šta rade. Ekspert za veze Deniz Robertson ne slaže se sa ovim savetima. Sa druge strane, igranje igrica je jedna od najvećih pretnji po vezu. Ako se uvek trudite, a retko kad imate uspeh sa muškarcima, možda ne bi bilo loše da se prema sledećem počnete ponašati upravo kao muškarac. Zato, kada razgovara sa vama, odgovarajte mu. On tvrdi da je u tome tajna žena koje su uspešne i na ljubavnom polju - ne čekaju da im muškarac priđe, već koriste priliku da razgovaraju sa njim.

[Sexy oglasi novi sad|Vijesti, najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta|Erotske masage]








Post je objavljen 17.12.2018. u 16:53 sati.