Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA

Dobar dan svimawavewavewave

Danas mi je opet krenuo dobar dan od dobrog jutra..hm.. nekaj se događa u zraku - očito su se moje zvijezde malo smilovale pa me sad par dana maze i onda će me OPIZDIT s nečim da si bum dobro zapamtila smijehsmijeh.
Jučer sam kao što rekoh išla u Tvrtkovu puna smijeha i doze gorčine da me hladno pogledaju i potjeraju van jer su lude što rade popodne …., a kad ono BRUS!!!!!! Totalno se prevarih !!!!!
Prozvala me žena u prostoriju za pregled i papirologiju , rekla nek uđe i suprug slobodno dapače... ja u šoku polako prema vratima moj muž za mnom - unutra još jedna dr gospođa …. pa kaj da velim..... Nije se znalo koja je ljubaznija , prijaznija, pozitivnija..... ja još NE VJERUJEM da u Zagrebu u toj Tvrtkovoj ima još takvih osoba ...nononono
Razgovor divan, pun utjehe i davanja pouzdanja- OBJE- skinule me i obukle SAME , da ja nisam sama ni gumb morala otkopčati ni zakopčati …. moram si dobro jezik oprat sa kaladontom da ne laprdam da su svi u državnim takvim poslovima bez osjećajni i bez duše. Ove dvije gospođe su mi pokazale bogovski da ipak ima još ZAGREBA thumbupthumbup Lijepo nas ispratile izrukovali se, samo što se nismo zagrlili svi i poljubili..ZA NE VIJEROVATI!!!
Pa ako mi i ne odobre uopće se neću ljutiti jer su me ove dvije DAME kupile sa svojim DIVNIM odnosom prema pacijentu, svaka im čast .


I dođem doma , kad dostavljač pošiljaka ostavio pošiljku kod mog susjeda za mene.. Moja kćer s Raba izradila zidnu veeeeliku sliku moje unučice i mene meni za rođendan -crno bijeli stil- Ma ak ne krepam od raka krepat ću od plača šta mi rade ta moja djeca... PREDIVNO NEŠTO cerekcerekcerekcerek

TO JE TA SLIKA cerekcerekcerekcerek