Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/radnaskela-ash-etugg

Marketing

POST BROJ JEDAN (a sve zbog Zuckerberga!)

Ovaj inicijalni post je objavljen negdje 2010-e, no u ljeto 2018 se nekaj zblesalo sa mojim accountom ovdje i nisam vise mogao apdejtati blog. nakon par mjeseci natezanja sam uspio naci sve postove, otvoriti novi racun i copy/paste-ati sve postove na novi racun,tj. ovaj. eto.


Dragi namjernice nenamjerni i zalutali,

Ovo ste ces mozda htjeti procitati danas i mozda vise nikad klikom neces stupiti ovamo, a mozda i hoces, elem sve to blago je bilo pisano godinama, da li po fejsu, da li po raznoraznim forumima, da li kao komentari na clanke sa hrvatskih portala i sl.

Jednoga dana odlucio sam dekativirati moj FB racun, sto toplo preporucam i tebi (osim ako ne patis od veceg "egotripizma" od mene!). I da se, kako rekoh, sve to literarno blago i neblago sa gore navedenih destinacija ne izgubi u bespucima hrvatske virtualnosti, odlucih uloziti vremena i sve to kopi/pejstati ovdje. Neki dan mi frendica predlozi da pokrenem blog, pa rekoh zasto ne?

Prvih ccc 100-ak postova je stara stvar; neki od tih postova su "apdejtani" na nacin da sam editirao originale napisane prije xy godina da bi izgledali "aktualnije". Ne, ne, bez ikakvih nazadnjacko-zaplotnjackih namjera! Tek tehnickih razloga radi, da izbjegnem dodavanje nota na pocetku svakoga posta, sto mozes i sam(a) primjetiti.

Posto sam te sada definitivnio zbunio i ubio i taj zadnji tracak volje da proboravis nesto vremena na ovome blogu, iz ovih stopa prestajem!

Prestao sam.

Necu vise, majkemi.

Mozda da... ipak.

Ma, jok! Nek ide sve u tri krasne.

Neka ti je sasrecom!


Post je objavljen 28.05.2018. u 06:54 sati.