Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alexxl

Marketing

Vrući prinosi, pomalo prinose

Slušam neki dan, neku našu jadnu lijećnicu, valjda u Prištini završila medicinu,
kako, po ovim vrućinama ne valja ovo i ono, pa gazirano, O.K., ali
ne i Ljuto, a pola pučanstva, ove naše "kuglice", jede turbo ljuto, po default-u,
radi tih vrućih krajeva.
Ajde da su više prestali srat o:
-pijte što više tekućine
....pa vidiš imbecile na cesti, već u 6 h ujutro, tek izašli iz kuće, stana,
kak natežu bočice, ko zadnji alkići, a da,
pri tome ne kuže da će prekomjernom konzumacijom vode i nus pojave znojenja izgubiti
većinu elektrolita iz tijela i da će kolabirati.

Klopam te feferone, ljuto, tabaske i fakat, manje mi vruće.





Rekoh:
-sugestija
Prosurfam malo, uz vrućeg zelenog čajeka, kadli:

Razlog za to jest taj što kapsaicin stvara toplinu u tijelu, a samim time potiče i oslobađanje endorfina koji pridonose osjećaju ugode i relaksacije.

Endorfini djeluju tako da blokiraju toplinu. Tijelo ih proizvodi kao odgovor na toplinu, koju zapravo prepoznaje kao bol, kaže Paul Bosland, suosnivač i direktor instituta New Mexico State University's Chile Pepper.


Pak bu na jesen, malo, ali kvalitetno tabasca.




Jedini pristojni recept.



Post je objavljen 23.07.2017. u 12:30 sati.