Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/geomir

Marketing

PADOVA

"Eh, Padova di mia gioventů" reko bi dr. Luigi.
Ja nisan bio u mladosti ovdje, ali se uvik lipo vratit,
jer uvik ima što za vidit, i uvik nešto novo.

Prispili smo na Festival hrane na pjaci

isprid Basilica di Santa Giustina,ali nije bila neka hrana, sve ništo usuvo.Sutradan na istom mistunekakva demonštracijazrakomlata.Inače, ta pjaca, Prato della Valle, je uvik lipa na kartolini.da nisan uočio sarce,moga bi in zamirit šporkicu u kanalu.Mladost je sinkronizirano aktivna,a neki skaču u ariju od sriće.Nedaleko je i crikva svetega Antonija Padovanskog, iako nije njihov.
Oće oni to, pa su i jednog našeg (o kojem ću posli ovoga) ćapili.Po cili dan crikva je na udaru turistae belle ragazze si litratono se stessoma anche il mia macchina (fotografica) aveva lavoro.Bilo mi je interesantnosnimati zgodnu soldaticupod punim naoružanjemispod repa konja Gattamelataili u profiluu teškim cokulama.Fratar je slobodan proći,ali drugi, osobito s boršima, ruksacima i sl.moraju biti detaljno pregledani. Pogotovo ako su crveni!
Da su barem od tog sladoledara u Nici zatražili da im da koji kornet!!I malo šetnje po gradu, uz živicu s bojlerima na Sunceili pored stare masline, koja mora da je ovdje od iskona,
jer ovakvu doniti od nekuda, nije mi baš vjerojatno.Proći uz opojno mirisni zid jasmina,ili uz krug salate u kašeticama na trgu.Pogledati u zabranjenom smjeru,a on se pita: koji si ti mali,... ne sićan te se!?Sve smo ih lipo sredili, infašali,a ovoga je neko drugi armira.Ova se sama armirala gvožđurijom,dok me taki sile na dilemu, ... livo ili desno!Zato odoh ja u oblake,a ona meni,.....baciami in culo!E nećeš ti meni nepozvanna teracu!I tako dođe kraj šetnji ..... ostadosmo sami!
Ali sutra je novi dan !!

Post je objavljen 16.07.2016. u 16:28 sati.