Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lisicamica

Marketing

Kako izaći iz javne garaže bez plaćanja

Ne znam 1001, ali od danas znam jedan način. Bilo bi mi drago doznati za još koji način, u slučaju da se kao danas opet nađem, rekla bi moja djeca, „u nevolji“.

Ukrali mi novčanik pred 9 dana – osobna, vozačka, zdravstvene moje i od djece i četiri kartice od kojih dvije koristim. Jučer sam, zbog osobne, dva puta bezuspješno otišla s posla u Petrinjsku. Zbog ljetnog radnog vremena gužve su u MUP-u nenormalne. Treća sreća, pa sam jutros u 7 već bila tamo. Sve sam obavila elegantno, od parkiranja do predaje zahtjeva, za nevjerojatnih 45 minuta. Ali vrag ne spava.

Jučer mi je muž kupio novčanik i ovaj put sam sve organizirala u dva novčanika – mali za kartice, a veliki za keš – po principu neš me više! Međutim, neznalica mi je predao prazan novčanik. Unutra niti medeka. I evo ti zle kobi. Kaže mi pametno kako mi je i prošli dao bez ičega unutra. Ne trebam naglašavat kako je završio. I tako sam ja oba novčanika, veliki i mali, spremila u krivu torbu. I jutros, kada je trebalo platit parking u Patrinjskoj, u torbi niti kune. Zovem muža, on mora u Banjaluku i nema šanse da stigne do Petrinjske. Kaže mi da sam se jutros lijepo obukla pa da ne bi trebao biti problem. Ali na parkingu samo automat za naplatu i rampa. Njima je svejedno kako sam obučena. Taman crni Opel izlazi sa parkinga i ja zamolim šofera da izađem „za njim“ jer sam doma ostavila novčanik. Čovjek me je malo pričekao, ja sam mu se malo priljepila i ne da mi je s lakoćom uspjelo, nego su mi se po glavi počele motat grešne misli o plaćanju garaža. Pa evo, ako ste u nevolji, bez problema možete iz garaže izać za nekim. Potvrđeno u praksi. A ako slučajno negdje u Jutarnjem vidite sminku Nissana Qashqaija kako izlazi iz garaže zalijepljen za crnog Opela, znate ko ga vozi i znate da me čista nužda i nevolja na to natjerala. Iako, ne mogu priznati da nije bilo slatko.


Post je objavljen 15.07.2016. u 10:25 sati.