Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojapregaca

Marketing

RAJČICA PELAT





Svima nam se dogodilo da nam je ostala rajčica koja je omekšala,a takvu ne volimo u salati.Tu rajčicu isto možemo iskoristiti.
Potrebno nam je samo malo vremena i volje yes .Napravimo rajčicu pelat,a nju možemo koristiti za razne umake,variva čak i za
pizzu.Rajčicu sam oprala,nožem izrezala dio gdje je bila peteljka.






Pripremila sam posudu s vodom,kad je voda zakuhala,stavila sam rajčicu i kuhala pola minute.Izvadila ju na dasku za rezanje

.


Kao što se vidi na slici kožica se već sama počela odvajati.Primila sam za dio odvojene kožice i ogulila rajčicu


.


Rajčicu pelat možemo koristiti izrezanu na kockice ili sok,po našoj želji. Za razliko od kuhane rajčice koju pripremamo za zimu
ovakva ima okus po svježim rajčicama.















Post je objavljen 06.04.2016. u 13:31 sati.