Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kojotica

Marketing

Najkraće recenzije književnih djela i nedjela (by nadrkana domaćica)

Vol. 1
Paolo Coelho : Alkemičar
Slijedeći Coelha glavni se lik zaputi u pizdu materinu čuvajuci ovce u potrazi za kurcem koji mu je cijelo vrijeme bio ispred nosa.

Vol. 2
Haruki Murakami : Istočno od granice, zapadno od Sunca
Priča o japanskom Vasi Ladačkom koji cijelog života plačipizdi za šepavom prijateljicom iz školskih dana, a kad je na kraju pojebe ova čudesno nestane. Njen nestanak ostavio me hladnom. Potpuno je razumijem. Nestala bi i ja nakon što bi jednom Japancu pogledala u gaće i tamo našla 7 cm.

Vol. 3
E.L.James : 50 nijansi sive
Jefitini soft sado mazo vodič za ljubiteljice Mostova okruga Madison u terminalnoj fazi nejebice.

Vol. 4
Audrey Niffenegger : Žena vremenskog putnika
Priča o egzibicionistu koji svoje perverzne sklonosti pokazivanja golotinje pred djecom pokušava upakirati u putovanje kroz vrijeme.

Vol. 5
Lav Tolstoj: Ana Karenjina
900 stranica naručene studije ruskih Željeznica o negativnom utjecaju točnosti vlakova na razvoj tužnih ljubavnih priča i ruskih klasika.

Vol. 6
Eugene Ionesco : Stolice
Dvoje umirovljenika, Stari i Stara, izvrše samoubojstvo nakon što shvate da su potrošili svu uštedjevinu i obje penzije na stolice, a u ikea-i ih se dalo dobiti za 19,99 kuna po kompletu, uključujući pdv.

Vol.7
Arto Paasilinna : Dražesno kolektivno samoubojstvo
Dva samoubilački nastrojena Finca uspiju sakupiti cijeli autobus ludih samoubilački nastrojenih Finaca koji na putu prema najsjevernijoj, a potom najzapadnijoj točki Evrope, shvate kako život i nije toliko zakurac, izmlate skupinu nadrkanih njemačkih nogometnih navijača i pojebu jedno cijelo francusko selo uz hektolitre alkohola i tone žderačine.

Vol. 8, 9 i 10
Stieg Larsson : Trilogija Millennium
Kao i većina književnih djela sa područja Skandinavije (barem onih koje je čitala nadrkana domaćica) i ova trilogija ima samo jedan cilj : kod potencijalnih imigranata stvoriti dojam da su svi, ali baš svi Skandinavci ludjaci, perverznjaci, manijaci, silovatelji, pedofili, serijski ubojice (nekad i sve odjednom) ili Lisbeth Salander, a kako bi priljev došljaka u njihov Region ostao pod kakvom takvom kontrolom. Najbolje im je odmah odustati i ni ne kretati na put jer će kao i svi stranci u skandinavskoj književnosti, pa da su na ulasku u zemlju bili i najpošteniji, s vremenom postati sitni kriminalci, ruski špijuni, plaćeni ubojice, šverceri, vlasnici sumnjivih detektivskih agencija ili jednostavno obični neartikulirani kreteni, a ako baš nemaju sreće i zamjere se Salanderici may the force be with them.



Post je objavljen 06.10.2015. u 23:17 sati.