Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suzanagubina

Marketing

Ima nešto u tim očima.....







Da....ta bilježnica me zbilja vratila u prošlost. Nema puno toga u njoj. Bilo je tih bilježnica puno kroz godine. Od svoje trinaeste godine sam pisala dnevnik. Ali ova, ova je imala posebnu vrijednost. Jer je bila posljednja u nizu. Nakon nje, i nakon te nesretne ljubavi, dugo nisam željela pisati. Bila sam užasno nesretna, zatvorila sam se u sebe, i nisam dala nikome da mi priđe. Čitala sam knjige, provodila vrijeme kod kuće, odlučila sam sa svojih dvadeset jednu godinu da je to - to, što se mene tiče....barem kad je ljubav u pitanju.

Hvala bogu da nije bilo tako. Jedna slučajna kavica u obližnjem kafiću, dok sam se vraćala iz knjižnice, i susret sa dragim mladićem, i ljubav na prvi pogled. Ne znam zašto, ali prvi pogled na te njegove plavo zelenkaste oči i ja sam znala....on će biti taj. Izgleda da sam uvijek bila jako impulsivna i jako vjerovala u neki svoj prvi instinkt. Nisam se prevarila. Nakon nepunih godinu dana udala sam se za tog čovjeka i sada brojimo 22. godinu braka. Naravno da nije uvijek sve idealno. U dvadeset i dvije godine dogodi se svašta, i pozitivnog i negativnog. Ali onaj osjećaj da sam dobro izabrala, i da me prvi pogled na njegove oči nije prevario, taj osjećaj je još tu.

Posljednja pjesma koju sam ikada napisala, napisana je predivnim očima koje su u meni ponovo probudile ljubav. Oči koje su mijenjale boju, ovisno o tome kako je bio raspoložen i koje su me gledale na poseban način.

Nisam sigurna u kom sam ju trenutku napisala, znam da ju nikada nikome nisam dala da pročita. Ogolila sam se potpuno u toj pjesmi. Možda je i ona malo sladunjava, možda i iz nje isijava malo previše romantike, ali to sam ja. Takva sam bila onda i takva sam i danas. Puno se toga nije promijenilo u mojoj glavi. Oči su ogledalo duše.....


Ima nešto u tvojim očima

Ima nešto u tvojim očima
što u meni želju budi.
Želim te dodirnuti, poljubiti
dok moje srce za tobom žudi.

Maštam o tvojim rukama
dok ležim u krevetu sama.
Htjela bih da me do ludila miluješ,
u noći dok nas prekriva samo tama.

Znam da i ti želiš mene,
dok se privijam uz tvoje grudi.
Kako bi bilo voljeti se nježno
sve dok nas zora ne probudi?

Pruži mi ljubav i bit' ću samo tvoja
tvoje me pogled s nogu obara.
Neka se naša tijela bez straha spoje
jer moje srce kad voli
ne zna da vara.




....ludi ritam tvoga daha budi ono najgore....

Post je objavljen 23.07.2015. u 09:20 sati.