Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

Ja i moja dva nemomka

Nije moja istina toliko komplicirana. Možda samo malo čudna. I nemoguća. Nikad, doslovno nikad nisam mislila da ću se naći u situaciji da se u isto vrijeme viđam sa dva momka. Da se sa dva momka ljubim, mazim, diram i radim svašta. Ali evo me. Nisu samo oni u ovim mojim vezama, imaju oni i svoju prtljagu , jedan godinama a drugi od nedavno. Da zauzeti su. Obadvojica. Pitate se što ja radim tu? Samujem. Viđam se s dvojicom , a nikad usamljenija u životu nisam bila.
Jednog volim. A nemam ga. I s njim bih sva ne svijetu. Rodila se, živjela i umrla. Na žalost on za mene nema ni mali dio svih tih osjećaja. On voli drugu, i s drugom je. Al mu je dobro sa mnom. Napeto mu je . Sa mnom se zabavlja, uživa, mene obožava dirati, maziti mi kožu, ljubiti me, plesati sa mnom, mene voli ljubiti i raditi mi svašta, sa mnom dijeliti neke samo naše razgovore …. Sa mnom voli imati tajnu. O kojoj ja moram šutjeti, a vrisnula bih na sav glas.
Drugi mi je navika. Tu je godinama. I kad su svi ostali bili. I kad su otišli. On je trajao. Moj lijek za svaku bol. Moj drugi u svemu. Dolazio je nakon razočarenja, nakon ljutnje, dolazio je kad sam bila najsretnija i najtužnija, sa mnom se smijao i plakao. Moje utočište. Kad ne znam gdje bih znam da je on tu. Čak mislim da me voli i da ne zna bez mene. Iako je i on u vezi, godinama , ni sam ne zna kakvoj ni zašto… I ja sam s njim godinama. Prošli smo sve faze koje se mogu proći. Ogroman komad mog života. Nešto što je tuđe a ničije više nego tvoje. Nešto što druga može imati i zvati svojim, ali ja znam da je moj više nego će ikada biti ičiji. Dobro mi je s njim. Da nije ne bi trajalo toliko. Moj komad srca, komad života i moja mala ljubav. Moja navika.
Pitate me kako balansiram između njih? Znaju li jedan za drugoga ? Ne zanima ih. Ne zanima ih ništa više od mojih dodira. Ne pitaju ništa više. I ne nudim im ništa. A ljubavi sam puna.
Pitate me gadim li se sama sebi? Jok. Dobro nekad dođem kući i satima sapirem sve sa sebe, sve mirise, okuse, sve tragove, sve dodire.
Pitate me jesam li normalna. Mislim da jesam. Samo sam malo sama…..


Post je objavljen 16.07.2015. u 15:35 sati.