Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Sipa i čokolada

Jučer mi je pojam autsorsanja i vizualno predočen. Naime svako jutro oko osam sati kad nakon završene šetnje s Jinom odlazim sam po sladoled i ponekad kruh (kupujemo onaj skupi sa sjemenkama koji drži više dana), viđam na rotoru ženu koja čeka da stanu i pokupe je u vozilo na posao. E pa jučer sam oko tri i pol čekajući drugaricu u Opatiji da završi s tretmanom primjetio istu tu ženu kako žurno ulazi u obližnji hotel, koliku su je kilometražu provozali tu subotu bilo bi zanimljivo znati. Dinamičan život na poslu u svakom slučaju.
Ja sam jučer igrao na sigurno s marendom, naručio sam gurmanske kobasice, po čemu su gurmanske nisam uspio saznati, kruh je bio odličan, drugarica je eksperimentirala s rižotom koji je ispao dosta dobar u za mene, za kojeg se ne može reći da nisam prošao, dobro ne svijeta, ali Europe, iznenađenje u obliku čokoladne dekoracije. Oke, lijepo je znati da se ulaže u edukaciju kuhara, teško je povjerovati da bi neki naš kuhar to sam smisliobang.
Kao što se vidi, halapljivo gutamo život dok si to kako tako možemo priuštiti.



Post je objavljen 26.04.2015. u 10:18 sati.