Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gordanasi

Marketing

"PRESUDA"???

11.07.2009.



Jučerašnja "presuda"  mi nije baš najjasnija pa ne znam šta da napišem. Ako se neko bolje razumije molila bih da mi napiše u komentar. Znam da je dobro što je sudija okarakterisao kao teško krivično djelo ali nisam sigurna da li to znači da čitav proces ide ponovo ili....?


Još uvijek sam jako uzbuđena i ne znam da li sam tužna, ljuta ...sve mi se pomiješalo. Zato neću ništa komentarisati dok ne saznam dalji tok svega...Samo znam da se dotična DOKTORKA SMRT nije nimalo ugodno osjećala jer je ovaj put bilo puno novinara koje nije očekivala i puno mojih prijatelja koje također nije očekivala...Još jednom hvala svima koji su došli da mi daju podršku...



to bi značilo da će proces preseliti na novu adresu...
nemam više reči.
srce mi zalupa i kad otvaram vaš blog,a kako je nositi sve na srcu znate samo vi.
snage,hrabrosti,strpljenja...trebaće svega,i preko mere krojene za jednog čoveka.
puno pozdrava kika1942


Sudija Slobodan Nastic je cini mi se ipak odlucio "vruc krompir" prebaciti drugima, mada mislim da je ovo za dodro, osim za DOKTORKU SMRT, Amilu Cvijetic Koldzo.
Da, ide sve ispocetka, koliko ja znam! Sumnjam da ce visi sud vratiti kvalifikaciju nedela samo na nesavesno lecenje, ako je posle toliko meseci analiza, dokaza i svedocenja, sudija Slobodan Nastic zakljucio da se radi o TESKOM krivicnom delu. Ali... zivimo u Bosni i Hercegovini! Ovde nista nije kao u normalnoj, pravnoj drzavi, pa ni pravosudne institucije. Korupocija, nepotizam, prijateljske veze...tu BiH ubedljivo vodi.
Dakle, DOKTORKA SMRT se uznemirila na pojavu novinara? Sad sam gotovo sigurna da sam bila u pravu : neko ih je "prijateljskom preporukom" udaljio! Novinari inace cuda cine! Da nije njih mnogo, mnogo toga bi ostalo sakriveno od javnosti i nikad procesuirano.
Drzite se Gordana, Amila Cvijetic-Koldzo je vec obelezna, kad god i koliko god bude kaznjena! A pravda? Pravda ce stici, ona uvek stize.
Pozdrav od Nevenke Garagic





Post je objavljen 21.02.2015. u 11:49 sati.