Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chocochocolate

Marketing

Novi trend: ‘Šmrkanje’ čokolade za 2 dolara



Gastronomija uvijek iznova pokazuje koliko kreativna može biti. Ponekad su noviteti toliko izvan očekivanja da ih se promatra s dozom skepse, ali i šoka.

Na blogu sam već pisala o belgijskom čokolatijeru Dominiqueu Personneu koji je osmislio čokoladni prah s opremom za 'šmrkanje'.

Vrlo ubrzo njegova oprema je postala dio usluge pojedinih restorana koji poslužuju čokoladu u prahu pomiješanu s mentom i dodatnim začinima po želji gosta. Uz to, gost dobije i plastičnu opremu za ‘ušmrkavanje’ posluženog mu praha.

>> Najbolja čokolada na svijetu je....

Ovakav jednokratni užitak u Vancuveru koji je počeo s ovom praksom, košta dva dolara, a može se kupiti i kantica cijelog praha za 12 dolara, dok pribor stoji 109 dolara.

U priloženom videu možete pogledati kako izgleda novi čokoladni trend.



*****
Tekst: Ivana Domitrović
Foto:Trilist.com


Je li vam se svidio post? Imate li što dodati? Ostavite komentar ili mi pošaljite mail na priceocokoladi@gmail.com

Post je objavljen 23.01.2015. u 06:00 sati.