2. U velikoj zdjeli zajedno pomiješajte ulje i jaja. Dodajte šećere i vaniliju i miksajte dok se sve dobro ne sjedini. U smjesu potom umiješajte bundevu.
3. U drugoj velikoj zdjeli izmiješajte brašno, prašak za pecivo, cimet, đumbir, piment, češnjak, sol i muškatni oraščić. Kada ste dobro promiješali ove sastojke, dodajte ih smjesi s uljem u tri navrata. Svaki put kada stavite dio suhih sastojaka, dobro izmiksajte. Smjesa bi trebala postati gusta.
4. Naposljetku dodajte nasjeckanu čokoladu i lješnjake.
5. Na pleh za pečenje stavite papir za pečenje, a smjesu žlicom stavite na papir. Ostavite između svakog kolačića mjesta, kako se ne bi spojili, jer će se malo podići u pećnici tijekom pečenje. Pecite oko 15 minuta.
*****
Recept i foto: Parade.com Imate li i vi recept koji želite podijeliti s drugima? Pošaljite ga na mail priceocokoladi@gmail.com, a svakog petka najbolji će biti objavljen.