Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vala1

Marketing

digresija 2011..............

10. travanj 2011. NOVI KREVET!!
Dio ožujka smo proveli preuređujući stan, rušili zidove, zidali nove. Dobila sam novi ćošak u spavaćoj sobi i novi krevet pravi za princeze. Tata ga je sastavljao cijela dva sata i sad je savršen.



24. travanj 2011. USKRS
Početkom godine sam napisala zecu šta mi treba donijeti i držala pismo mjesecima u prozoru, KUHINJA I BIC..................Ujutro sam kod kuće dobila role koje je zec ispustio u grmlju i nekih slatkiša i sitnica.
Kod bake Zorke je donio Kuhinju i nitko sretniji od mene,a kod bake Mire sam dobila bic JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII



Upisali su me na gimnastiku u Sokol, s obzirom da mi vrtić baš i nije bio mio, odlučili su da moram ići negdje prvih nekoliko puta sam plakala i nisam bila sretna što moram ostati, ali poslije je sve bilo ok.

Ljeto
Ove godine nismo mogli na more, tako da smo godišnji proveli na Ušću Drave u Dunav. Bilo mi je odlično, velika plaža ispred kuće, sunce pijesak milina.Vrijeme nam je bilo odlično Brdo djece ………………..


19.listopad 2011.
4-ti rođoš
Mama si je i ove godine dala truda oko dekoracije za Halloween, čak je napravila i stoljnjak od javorovog lišća. Sakupili smo lišće u parku kulture i podigli tepih te prosuli svo lišće po podu, bilo je super, bili su svi i bila velika guzva, ali prošlo sve ok.
Čak je i torta bila u obliku bundeve
Teta Marika je pravila kifle, anitina mama langoše, torta je tete Sanje ruku djelo…….. svi su dobili zaduženja i bilo je super.


9.prosinac 2011. Narodno kazalište u Osijeku
Posjet djedu Mrazu. Ove godine sam bila jako hrabra, čak sam i sama otišla do djeda okrenula mu guzu da me podigne sjela i odradila to kao velika…………


19.prosinac 2011.
Pokazna vježba kluba Sokol. Jako sam se veselila, pripremala, i naravno dobila crijevnu virozu noć prije ……………….

Prosinac
Ove godine sam već imala malo većih prohtjeva oko božića i poklona, pisma djedu su visjela po svim prozorima, da slučajno ne promaši……..
Veš mašina, mikrofon, gitara,…………………………………
Djed je sve uspio kupiti i isporučiti na tražene adrese.

Bor smo okitili svojim ukrasima, mama je umjesila tijesto slano i bojali smo temperama cijeli mjesec, bio je najljepši bor ikad……….



Post je objavljen 14.09.2014. u 09:48 sati.