Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Sranja se događaju


Naravno i dalje sam lagao u viziti na pitanje:Da li ste imali stolicu?Naravno da jesam, nitko se ni jednom nije pitao zašto je guska pošteđena sranja.
Nekako je toga dana, sve išlo svojim redom. Dogurao sam do zadnje terapije toga dana one radne ; kod Jurice. Na radnu terapiju sam išao liftom sa vozačem naravno. Vidimo se za pola sata, doći ću po tebe.
Pomakni palac. Dok sam gledao u svoj palac, pokušavajući mu mislima poslati poruku, da se više pomakne. Onda je u meni po drugi puta ekspodiralo, ali ovaj put u stomaku. Ja bi u wc?.Kaj ti je to ec?Jurica me nije razumio da bi išao u wc, ali sam skužio da nemam vremena da mu crtam wc školjku. Vrijeme je za bježanje.
Ni sam ne znam kako sam u sekundi dotrčao do lifta. Ono Jurica u liftu i ja. On je bio totalno zbunjen dok smo moja surla ( sonda )i ja, skakutali u ritmu slavonskog kola. Nisam mu stigao ništa reći, kad je nastupila ekspozija u gače , tj bokserice. Od sramote sam mislio da je to kraj trčao sam do sobe. Jurica je u panici zvao sve. Pacijent koji je došao u kolicima trči po odjelu i sere!!
U sekundi se stvorila njegovateljica, koja me je skinula i tu robu pobacala u nečisto. Idemo se tuširati , tada sam prvi puta vidio tuš u pola godine. Od neugode htio sam propasti u zemlju.“Usro sam se doslovno ko grlica“; čuo sam bar da se tako kaže . Vozač je nakon pola sata, došao sav zbunjen sa mojim kolicima, sa upitnikom gdje sam. Da ne bi još njemu objašnjavao.
Sranje je ispalo ubrzani oporavak.. Do sobe sam došao bez, hodalice, invalidskih kolica, bez ikakvog pomagala.. Jedna sestra u brodskoj bolnici mi je rekla da ću do kraja života srati u pelenu i to mi je stalno odzvanjalo. Njegovateljica me pitala: Hoćemo li ti danas za svaki slučaj obuči pelenu? Neee, nikad više!
Još te večeri bio sam ćelav i obrijan. Napokon došao je frizer, koji mi je ličio na Hannibala Lectera. Kad je izvadio žilet mislim da sam od straha prvi puta progutao svoju slinu. Koliko smo dužni?, pitala je supruga.Za Vas ništa!


Post je objavljen 26.08.2014. u 15:21 sati.