Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/proudmomy

Marketing

Dragulji su zenini najbolji prijatelji!

Ma hajde molim Vas? Budimo realni, jesu li doista? Ja nemam dragulje, ali i da imam... Nekako i dalje vjerujem u ljude. Iako su me puno puta iznevjerili i dalje vjerujem da postoje i oni dobri. Dokaz za to da sam u pravu su dva ljuda, odnosno dvije ljudice u mom zivotu. One su moje najbolje prijateljice. Smatrala sam da uz moja dva princa, o kojima vec pisem, uz moje roditelje, o kojima cu tek pisati i njih dvije zasluzuju svoj post na mom blogu. Nakon svega sto su prosle sa mnom, barem toliko im dugujem. Njih dvije, jedna krace, jedna duze, zauzimaju posebno mjesto u mom zivotu, u mom srcu. Ovdje ih necu imenovati, zvat cemo ih D i M, ali nadam se da ce se prepoznati... (Bar na slikama, ako vec ne u tekstu)

Moja M je moja prijateljica od malih nogu. Znate kako se kaze, znam ju od kad znam za sebe. I doista je tako, od kada pojmim sebe i svijet oko sebe, ona je bila tu. Vec nesto manje od 30ak godina. Prosla je sa mnom sito i reseto. Zajedno smo se igrale s barbikama (do 1. srednje cak, ali necu to priznati ni pod prijetnjom smrcu), zajedno smo prosle prve izlaske, prva pijanstva, prva zaljubljivanja... Zajedno smo odrasle, uozbiljile se i konacno se i skucile. Moja M bila je i moja kuma na vjencanju. Tko bi drugi mogao stajati uz mene toga dana osim osobe koja me poznaje u dusu? Osobe koja je vidjela ono najbolje od mene i ono najgore od mene, a ipak je ostala i nije pobjegla glavom bez obzira. Nadam se da ce do konca ove godine i ona uploviti u bracnu luku i zelim joj svu srecu u tom novom poglavlju njezina zivota, jer ju ona svakako zasluzuje.



Druga ljudica (ovo druga nije redni broj, one dijele isto mjesto u mom srcu), je moja D. Ona je u mom zivotu krace, tek nesto vise od dvije godine. I nije kao M dobila ovu pocasnu poziciju rodjenjem, ona se za nju morala izboriti. Morala se izboriti s etiketom Umisljene Bitch, koju sam joj prikacila prvog trenutka kada sam je vidjela. A istini za volju, nisam ni ja njoj bila bas draga. Splet okolnosti je nasa druzenja ucinio cestima, pa sam vrlo brzo shvatila da sam ju zavoljela. Ona puno laje i nema dlake na jeziku, ali nije bitch. S vremenom mi se uvukla pod kozu i jednostavno je uvijek bila tu kad ju trebas, i kad ju ne trebas. Nismo prosle zajedno puno toga, ali kroz najvaznije i najljepse trenutke mog zivota bila je uz mene. Bile smo si podrska i u teskim situacijama, kojih je nazalost i u mom i u njenom zivotu bilo. Ona tek trazi svoju sigurnu luku, a ja joj zelim da ju sto prije pronadje i bude sretna barem kao ja.



Ove dvije snazne zene su moj veliki oslonac u zivotu, njihov uspjeh je i moj uspjeh, njihova sreca je i moja sreca, a njihova tuga je i moja tuga i svaka njihova suza i mene boli. Samo one (osim Mm-a i moje mame) mogu me kritizirati, a da im to ne zamjerim. Samo one mogu mi reci da nisam u pravu kad se ljutim na Mm-a, a da im njusku ne razbijem. Jer sam uvijek u pravu!

Curke ljubim vas i znajte da mi jako nedostajete.

Da se vratim na pocetak... Ako slucajno i dalje vjerujete da su zenini najbolji prijatelji dragulji, onda su M i D moji dragulji, u ljudskom obliku.

XOXO,
Proud Momy



Post je objavljen 13.02.2014. u 14:16 sati.