Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apis

Marketing

Dragi prezaposleni roditelji koji, ako već rađate djecu da "sebi ispunite najveću želju", onda svom djetetu osigurajte najpotrebnije: SEBE (barem tijekom Božića)!

Čestitam Božić i sretna Novu 2014. godinu
od srca, čestitkom, ovdje kliknete link što kao da, za laku noć nakon koje treba svanuti zora ostvarenih snova i najljepših želja, priča priču koja može poslužiti vama dragi prezaposleni roditelji koji, ako već rađate djecu da "sebi ispunite najveću želju", onda svom djetetu osigurajte najpotrebnije: SEBE (barem tijekom Božića)! :
Nebom među zvijezdama krivudaju saonice Djeda Božićnjaka, a u tlo je zaboden badrljak ivera pokošene grane grma. Tu polaže tikvu pa je okrene prstima tako da izgleda kao u 'noći vještica' ljudska glava na panju krvnika – Veliki Kosac – Smrt uzima svoju kosu i zamahne pa, gle čudo, ne kao žetelac već udara kosom kao štapom za golf. Tikva odlijeće ka nebu u stilu golf-loptice i pogađa ne u rupu svemirskog bezdana već paket na rubu poklonima krcatih saonica Djeda Božićnjaka. Dar pada s neba, pada kao kad se ptica posere u letu pa ako čovjeka pogodi govno, tako barem veli ljudsko vjerovanje, posranomu će se dogoditi: sreća, nešto lijepo, neočekivano. Ispunit će mu se želja! I tako se zbiva: dok dar s neba pada i pada Veliki Kosac iliti Smrt likuje. Pleše ples: „Jest' pogodak! Jesam te skinuo, jesam te, jesam te, jes' majstore je-je-je-je, jejejeje , hipi-hura velemajstore.“ Ali odmah zatim, čim se dar s neba strmoglavio, sručio na glavu Smrti je i kao što se veli 'gdje on tresne tamo ne niče trava', tamo gdje se darak s neba stropoštao tamo je teški kovački nakovanj od zlata na kome su iskovane sretne potkove sobova iz zaprege saonica Djeda Božićnjaka spljoštio Velikog Kosca iliti Smrt u palačinku od koje ostade iscijeđena tek kap ništavila i ništa više.
Veselite se ljudi i još jednom: čestit vam Božić i sretna Nova 2014. godina!! A nadasve blogerima koji se javljaju u komentaru u blog-u »apistia«:
Andrea-Bosak njezin svijet je samo to što stane u njezino veliko srce i ona mi je prva zaželjela dobrodošlicu, a zatim ću nastaviti abecednim redoslijedom:
Anima Sinistra
annaboni
astrosailor
bellarte
Be Witched
blogdogg
bocacciozg
borivoj
borut
brigita3
brod u boci
crossroadsoflife
Čuvarica pinkleca
Damir'S
deadly
Domaći vicevi
Don Branko
donin svijet
Dnevnik toka misli
durica
20 do asa
ed hunter
Edo
Ema
E.P.
Euro
fra gavun
Hola Hoop girl
Indijanka vegetarijanka
kalorijski restoran minus40kg ... dražeN ;)
križar
kulerica
Lilianke
Lion Queen
Lou Salome
magle dolaze
malo ti malo ja
maslinapjesma loza
More ljubavi
Na_Kauču
nečmenjanka
NEMA RAJA NA ZEMLJI
nevaljalemisli
neverin
NF
Nisa
obadzo
osvrtanja88
pametni zub
pero u šaci
propheta nemo
Scirocco
sjedokosi
sewen
spasonosno
Valcer
wall
Zvonka
Zaista.tu
te zatim i svima ostalima koji prate moje svakodnevne ispovijedi, a anonimno se jave pod pseudonimom ili kako se sad kaže nick-om: 'Ćiro Blažević', 'Maks' i 'Riki?'
ili ne jave mada čitaju…
( nadam se da nikoga nisam preskočila, a ukoliko jesam, neka mi oprosti – nisam to učinila namjerno, jer među vama se osjećam kao da sam dobila novu obitelj u kojoj ponekad zaiskri, ali prevlada ljubav i razumijevanje. )
PS
S ovim završava 'prvi dio' ovog mog »Rata i mira«, romana kakav moj život stvara. Taj 'prvi dio' nazvat ću „PETNAEST DANA PRIJE BOŽIĆA“ jer, ako je točan broj objavljenih postova »apistie«, počevši od srijede 11. 12. 2013. u 19. 51. sati, petnaest je broj mog svakodnevnog pojavljivanja. O nazivu za 'drugi dio' još ću razmisliti. Imam na raspolaganju čitav Božić do 'Štefanja'. Možda: „POSLIJE BITI ILI NE BITI“?!
Apis Mortelo

Post je objavljen 24.12.2013. u 16:07 sati.