Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

Tebi koji uvijek čekaš....

Uvijek ti se vratim, navikla sam se. Kad nemam gdje, kad se ne mogu pomiriti s košmarom u svojoj glavi, kad me svi ostave i po malo zaborave tebi se vratim. Jer znam da su tvoje ruke uvijek raširene. I tvoje vrijeme uvijek moje.
I ne znam zauvijek otići od tebe. Jer opet će doći neke tužne noći, neka nova razočarenja, opet će otići netko drag , a ako i tebe ostavim kome ću se onda vratiti …? Vraćala sam ti se nakon svih svojih proloma, nakon pokidanih veza, razrušenih odnosa, sumornih vremena, nakon svega lošeg u svom životu u tebi sam tražila utjehu, i navikla se tako, evo godinama… Bježala sam u tvoje ruke, skrivajući se od pogrešnih odabira, od promašenih pokušaja, od nesigurnih koraka. I ako te ostavim gdje ću onda ? Ne želim i ne znam ostati sama. Naviknuta na tebe. Uvijek tu, blizu mojih pogrešaka. Uvijek lijep, dotjeran, mirisan, i uvijek čekaš . I nikad ne pitaš od čega bježim, i zašto sam tu… Samo ljubiš . K'o da ti je posljednje. K'o da mi je posljednje.
Potreban si mi , vrijeme mi je to pokazalo, jer svi prolaze, ostave tragove ispod kože, i nestanu, dok rane zacijele, i sjećanje izblijedi, a ti ostaješ , ti čekaš, ti znaš da si mi potreba…I pomiren si s tim.
I danas ti se vraćam. Opet me nemoj pitati zašto, ni do čega bježim. Nemoj me pitati ništa samo me ljubi… Da znam da se opet tu mogu vratiti ,,,,




Post je objavljen 26.08.2013. u 14:30 sati.