Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hspvg

Marketing

HSP-u Velike Gorice pristupio Ivan Malić - "Tigar iz Kongore", višestruki državni prvak u atletici!

Dragi naši pravaši i pravašice, veliko mi je zadovoljstvo objaviti da je u redove velikogoričkog HSP-a pristupio Ivan Tigar Malićar Malić, višestruki prvak Hrvatske u atletici, u kategoriji kadeta, juniora, pa čak i mlađih seniora!




Predsjednik Lucijan Maslać čestita Ivanu na učlanjenju u stranku



Tigar iz Kongore Kongore (mjesto kod Tomislavgrada) svakako spada u najveće hrvatske športske nade u ovom trenutku.
A za jednoga Duvnjaka reći još i da je veliki domoljub zaista nema potrebe. I Ivan je upravo takav. A kad si domoljub vrele krvi i nemaš veće ljubavi od Boga i domovine, onda je logičan politički izbor stranka čije je geslo "Bog i Hrvati"!

Naravno da je Ivan i praktični vjernik koji iako srednjoškolac, još uvijek redovito ministrira na misi za mlade u župi Navještenja.
Sve su to Ivanovi slobodni izbori.
Ipak, Ivan ima i jedan krivi izbor! Pitate se kakav? "Krivi izbor" je, naime, ime benda u kojem Ivan pjeva sa svojim prijateljima! Za sada bilježe nastupe po viđenijim gradskim lokalima i privatnim zabavama, ali kako Ivan u svemu rapidno napreduje, moguće je da nekadašnji "čupavac iz Čavoglava" dobije konkurenciju!

Na kraju, čestitke Ivanu koji je danas pred predsjednikom Lucijanom Maslaćem i članovima Izvršnog odbora stranke ispunio Zamolnicu za učlanjenje u Hrvatsku stranku prava, domoljubnu stranku s najdužom političkom tradicijom u Hrvatskoj!




Ivan pred stranačkim panoem sa pravaškom Zamolnicom



....................





Mali ulomak iz podužeg intervjua kojeg je Ivan prije godinu dana dao tomislavgradskom portalu RTG-u:


RTG: Nastupao si i na Svjetskom i na Europskome prvenstvu. Proglašen si športskom nadom Velike Gorice, športskom nadom Zagrebačke županije. Podsjeti nas na one najbolje i tebi najznačajnije športske nastupe i uspjehe?


Ivan Malić: Nezgodno o sebi pričati ( smijeh ), ali evo pokušat ću biti što objektivniji.
Nastupa, a s njima i uspjeha. je mnogo. Višestruki sam prvak Hrvatske na 1500 metara u raznim dobnim kategorijama.
Da sada sve pojedinačno ne nabrajam, ali meni najznačajnije natjecanje bilo je prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo u Francuskoj i Europsko prvenstvo u Turskoj.
Uz natjecanje mi je velika čast bila i nositi hrvatsku zastavu na spomenutim natjecanjima, jer svi mi znamo za koga dišu naši ljudi, pa tako i ja.









Post je objavljen 23.04.2013. u 21:20 sati.