Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/istina-ili-ne

Marketing

E-priča... Igra II

Sjedim na stolici, naravno bez gaćica, kako je gospodin naredio. To gospodin je sarkastično. Ne znam odakle mu je pala baš sada na pamet ta igra ako već idemo nekud, to u većini slučajeva znači da je dogovorio da se nađemo s nekim. Sad sjedim, vlažna od igre, moji sokovi i njegovi polako se slijevaju, nije pomoglo niti što sam išla u WC nabrzaka. Na suknji će sigurno ostati flek. Prekida moje razmišljanje.
- Skini majicu - gleda me naoko ozbiljno, ali prepoznajem znak, ono trzanje ruba usne. Tako specifično za njega kad uživa. Mislim - A dobro, nek uživa.
Skidam majicu, ispod majice imam topić na bretele.
- Polaži mi cice - sad se i ja smijem - Šta ako se zalijem sa juhom?
- Nema veze - odgovara - polizat ću te.
Počinjem stvarno uživati u igri. Skupljam grudi u dekolte, diram si bradavice, kao slučajno. To ga ljuti.
- Mala, danas se samo ja igram. Budi dobra.
- Ali ja sam uvijek dobra - odgovaram mazno
- Kud idemo - naivno još uvijek mislim da idemo van
- Ako budeš dobra i fino budeš pušila pimpeka vodim te u kino.
Sad su me već počeli prolaziti trnci. Iako je bio nasuprot stola, osjetila sam dah na svome vratu, prste na svojim bradavicama, a među nogama živa vatra, jezero koje je čekalo njegovu muškost.
- Bit ću dobra - potenciram namjerno
- A koji ćemo film gledati? Može neku ljubavnu komediju? - sad već provociram svjesna da danas neće biti ničega od čitavog izlaska, ali se bar mogu zabaviti u natezanju s njim. Pomišljam zlobno, sad ću ga natjerati da se živcira oko filma, osveta je slatka.
- Mala ne zajebavaj i dođi sim - pruža mi ruku
Prilazim mu, zadiže mi suknju tako da gola sjedam na njegovo krilo, rukom pretražuje moje butine, primiče se sve bliže mojoj ženskosti i polako napipava čvorić. Moje uzbuđenje je očito, obzirom da je igra trajala kratko i nisam dostigla vrhunac.
- Paše ti? - prstom dirka klitoris a usne su našle moje grudi, usisava bradavicu, snažno, osjećam kako se moja vagina steže.
- Daj mi pimpeka - molim ga
- A kako da ti ga dam? - odgovara umilno i nastavlja svoju igru
- Bilo kako
- Uzmi si ga
Silazim s njegovog krila, trčim do kauča, uzimam jastuk, nije baš erotično ali je praktično. Stavljam jastuk na pod i spuštam se na koljena pred njega.
- Malo se ustani - ustaje, skidam mu bokserice, uzimam njegov ud u ruku, još je prilično mekan, ali polako raste u mojoj ruci.
- Mali pimpek - govorim dok ga primam u usta
- Narast će - miluje me po kosi jednom i po vratu i ramenima drugom rukom, dok nogu gura među moje noge, tako da ga zajašim i trljam se o njega.
- Hmmmm - rukom je našao moju bradavicu
- Kako imaš lijepe cice.
Tonem sve dublje u more strasti, više ne razmišljam o ničemu, osjetim njegovu nogu među mojim nogama, njegove prste na grudima i njegov ud na jeziku. Trenje, trenje, trenje. Čvrsto, mekano i vlažno. Samo znam da ništa još nije na pravom mjestu.
- Hoćeš mi ga staviti? - molim ga
- Hoću. - podiže me i povlači na sebe.
Zajašila sam ga na stolici, spuštam se na njegov ud.
- Ah, to volim - govorim nestrpljivo.

Post je objavljen 08.01.2013. u 22:39 sati.