Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Golden Glove_2012, _Italija, Bosanska Krupa_BiH

Vijest sa Internacionalnog Kickboxing natjecanja „GOLDEN GLOVE“ održanom u Conegliano (Veneto) – Italija 28.i 29. 01.2012. Katarina Cukarić i Franka Fonović osvojile dvostruka srebra.

Talijanskom „Zlatnom rukavicom“, natjecatelji kickboxing kluba „Budokai Labin“ iz Labina počeli su ovogodišnje natjecanje. Na ovom jakom internacionalnom kickboxing natjecanju u disciplinama semi i lightcontactu sudjelovali su natjecatelji 115 klubova iz 22 zemlje sa preko tisuću natjecatelja. Labinjani su nastupali u disciplini semicontacta i osvojili 4 srebrne medalje.
Katarina Cukarić je ponovo bila uspješna, osvojivši dva druga mjesta u starijim kadetkinjama i to u kategoriji do 65 kilograma i u kategoriji plus 65 kilograma.Zanimljivo je da je u kategoriji plus 65 kilograma bila repriza lanjskog finala, kada je Katarina u finalu pobijedila svjetsku prvakinju, te osvojila zlatnu rukavicu. Ovaj puta je poražena bodom razlike i to u produžetku.
Zanimljiva je bila i kategorija do 65 kilograma, gdje se Katarina već u prvoj borbi susrela sa Svjetskom i Europskom prvakinjom,talijanskom reprezentativkom, od koje je Katarina do sada stalno gubila. Katarina je sada pobijedila, a onda je u ostalim nastupima lako došla do finala, gdje je tjesno poražena.
Sjajna je bila i Franka Fonović koja je osvojila dva srebra i to u mlađim kadetkinjama u kategoriji do 47 kilograma i u kategoriji plus 47 kilograma.


Vijesti sa Internacionalnog kickboxing natjecanja održanog u Bosanskoj Krupi 18.02.2012. Labinjani osvojili 10 odličja.Katarina Cukarić i Marino Faraguna zlatni.

Na natjecanju, u organizaciji kickboxing saveza BiH i domaćeg kickboxing kluba , nastupilo je 143 natjecatelja iz 14 klubova od kojih tri iz Hrvatske.
Inače kickboxing savez Bosne i Hercegovine je zbog vremenskih neprilika odgodio međunarodno natjecanje u Sarajevu pa je natjecanje održano u Bosanskoj Krupi u nešto manjem obimu.
Labinski natjecatelji su na ovom natjecanju osvojili 10 odličja : - 5 zlatna, 4 srebrna i jedno brončano , a Katarina Cukarić pehar za najbolju juniorku.
Rezultati:
1-Katarina Cukarić – juniorke do 65 kg 1.
2-Katarina Cukarić –starije kadetkinje plus 65 kg 1.
3-Katarina Cukarić – juniorke do 70 kg 2.
4-Katarina Cukarić –star. kadetkinje do 65 kg 2. ....
5-Marino Faraguna-junior do 52 kg 1.
6-Marino Faraguna-junior do 57 kg 1.
7-Marino Faraguna- senior do 57 kg 1.
8-Marino Faraguna- senior do 63 kg 2.
9-Franka Fonović-starija kadetkinja do 50 kg 2.
10-Franka Fonović-starija kadetkinja do 55 kg 3.


Post je objavljen 05.01.2013. u 16:50 sati.