Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Transformacija pri razgovoru

Zanimljivo je kako se čovjeku "promijeni" lice kad progovorite s njim.

Viđao sam po hodnicima jednu curu: prvih par susreta je s velikim očima djelovala kao uplašeno lane koje treba zaogrnuti dekicom da se ne smrzne u ovom hladnom svijetu, da bih kroz nekoliko površnih komunikacija sa distance shvatio da je pregruba i oštra za jedno lane. Najveća transformacija desila se ipak kad smo prvi puta razgovarali jedan na jedan, iz blizine, onako, s jednog metra. Pore na licu su joj odjednom postale veće i grublje, ten manje nježan, glava ne tako idealnog elipsastog oblika, više je poprimala obrise kružnice, glava joj je postala veća, a oči su joj se naglo razdvojile i udaljile jedno od drugog, svako na svoju stranu, gotovo do ušiju. Jedva sam se suzdržao ne skrenuti pogled. Imao sam osjećaj, ako već neće oči napraviti krug oko glave i zamijeniti mjesta, da će joj se glava raspuknuti. Za kasnijih susreta, i dalje je imala nešto simpatično u sebi, ali daleko je to bilo od prvog dojma. Kasnije se i ošišala, sada izgleda kao lijepi dečkić u suknjici. A ima i dečka pa mogu slobodno reći: neka trune u paklu. :D šalim se.

Viđao sam godinama jednu curu u Istarskom. Relativno je niska, duge kose uvijek sa stilom svezane, zgodna, vrlo interesantna na pogled. Jučer smo se upoznali, popričali na par minuta i veliki dio čarolije je nestao. Fizička transformacija ovaj put nije bila toliko naglašena, jedino što mi se i kod nje glava učinila mrvicu prevelikom za tijelo. Na pikadu je povratila dio šarma i barem djelomično smanjila glavu u odnosu na tijelo. No, ionako svejedno - i ona ima dečka pa može mirne duše trunuti u paklu. S kakvom god glavom želi. Opet se šalim.

Jedini mogući zaključak je da curama dečki utječu na veličinu i oblik glave. Zato pazite, djevojke, nije do gmo-a, pudinga i kolača, glava vam je veća jer imate dečka! Te stvari se, srećom, vide tek pri razgovoru. Što je i korisno jer ako joj glava ostane lijepa i nakon par rečenica, znate da je slobodna.

p.s. ljiepo molim uredništvo da mi kaže u koju kategoriju spada ovih mojih zadnjih nekoliko postova. ažurirajte te liste, ubacite nešto tipa društveni fenomeni, i razdvojite više taj seks i ljubav! možda seks i ne može bez ljubavi, ali ljubav bez seksa svakako može. bar ona nesretna. ako netko zna, ja znam ;)
(za neblogere, mi MORAMO odabrati kategoriju)



Post je objavljen 04.12.2012. u 11:05 sati.