Izmiješati žutanjke sa šećerom, dodati margarin, kiselo vrhnje i brašno promiješano sa praškom za pecivo. Na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjka. Zapeći nekoliko minuta, pa pobacati ocijeđene višnje i ispeći do kraja na 200°C. Ohladiti u tepsiji.
Ja sam biskvit pekao u većoj tepsiji i to 40x28.
Želatinu namočiti nekoliko minuta u hladnoj vodi da nabubri. Zatim je ocijediti i otopiti na niskoj temperaturi (ako je u prašku pratiti upute na vrećici) i miješajući dodavati u sir. Napraviti šlag od vrhnja i umiješati lagano u kremu. Namazati na biskvit i poravnati.
Preljev:
4 dl soka od višanja
2 vrećice crvenog preljeva za torte
U sok od višanja sa šećerom skuhati rezmućeni preljev. Odmah ga pažljivo preliti preko sira. Dobro ohladiti i to je to
DOBAR TEK !!!!