Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/style-and-dreams

Marketing

Step by step

Evo, kreće još jedna školska godina. Opet učenje, miljon gradiva, rano ustajanje, nenaspavanost... Bar meni će bit malo teže se opet navikavat za školu, jer sam se uživila u ljeto (tj. nije mi još završilo :$). Pale su i prve kapljice kiše, prije bih rekla kapljičetine jer je već i pljusak ulio. Hladnoća nam je pred vratima, a i napokon možemo svoje najdraže dukserice počet oblačit koje su se cijelo ljeto u ormaru sakrivale i čekale prve znakove jeseni. Ja osobito ne volim kišu, sva se nekako šugavo osjećam, pogotovo kad kisnem. A tad i nisam baš u dobrim odnosima sa svojom kosom haha.
Zato me i ove zime ljubav grije. Nadam se da će tako cijelu zimu bit. Cijelo ljeto sa njim, nešto neprocjenjivo! A sad nam dolaze još bolja vremena. Njegov se rođendan bliži i zadnjih 2 tjedna sam lupala glavom jer nisam znala što da mu kupim. No, odlučila sam se i mirna sam (neću pisat što jer tolike sam sreće da bi mogao pročitat ovo haha). Jedva čekam taj događaj. Pogotovo jer mu je 18.-i. Kupio mi je, na svojoj ekskurziji nedavno, haljinu u kojoj moram doć na proslavi rođendana. O njegovom ponašanju na ekskurziji se uopće nisam ni brinula, vjerovala sam mu da neće izvoditi nikakve budalaštine. Tako je i bilo! Ako nije tada, neće nikad!

I love you not for whom you are,
but who I am when I'm by your side.


Moram smislit kakvu pundžu da napravim za njegov rođendan (puštena kosa nikako ne ide na tu haljinu). Imate li vi kakvih prijedloga? Već sam prekrižila one zalizane zategnute glave, više preferiram nestašne punđice :)

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 05.09.2012. u 10:51 sati.